Trouwlocatie Friesland

Afgelopen vrijdag was ons zeilschip de Noordvaarder het decor voor een bijzondere bruiloft. 

Op vrijdagochtend hebben vrienden en familie het schip versierd! Om 13:30 uur stapt het bruidspaar op een mooie plek in de buitenhaven van Harlingen aan boord en varen we de Noorderhaven in. De Noorderhaven wordt ook wel omschreven als de mooiste straat van Nederland. Langs de kades staan statige monumenten, die de tijden van weleer laten herleven. In de vaak indrukwekkende panden met prachtige details woonden onder andere reders en kapiteins. Pakhuizen met namen van exotische bestemmingen vertellen het verhaal van de wereldwijde handel. Het Harlinger stadhuis (rond 1730 gebouwd door Hedrik Jacobs Norel) is een blikvanger op de Noorderhaven. Omdat we stapvoets varen kunnen familie, vrienden en de fotograaf op de wal meelopen en zo schitterende foto's maken. Aan het einde van de Noorderhaven meren we af direct voor voor het stadhuis van Harlingen. De bruiloftgasten stappen aan boord waar de koffie/thee met wat lekkers klaarstaat.

 

Bijzondere trouwlocatie

Binnen is het schip omgetoverd tot trouwlocatie. Wij voelen ons vereerd dat zij hun liefde voor elkaar willen bezegelen bij ons aan boord. Om 15:00 uur stapt de trouwambtenaar aan boord voor de huwelijksvoltrekking. Een bijzonder moment op een bijzondere trouwloactie. Het is prachtig weer dus aan dek geniet iedereen van champagne en bruidstaart. Na het diner aan boord gaat het feest verder in een sfeervol cafe in de stad Harlingen. Het bruidspaar heeft deze feestelijke dag afgesloten in de schippersroef, die omgetoverd was tot bruidssuite.

 

Trouwlocatie voor een weekend

Als kers op de taart kan je natuurlijk ook na de huwelijksvoltrekking de trossen los gooien en een mooie zeiltocht maken naar Vlieland of Terschelling. Op zaterdag ontdek je het eiland en zondags zeilen we weer terug naar Harlingen, waar we aan het einde van de middag afscheid van elkaar nemen.

Iedereen kijkt terug op een dag vol onvergetelijke herinneringen! Herinneringen die gemaakt zijn aan boord van onze klipper de Noordvaarder. Een unieke trouwlocatie in Friesland! Stap jij ook in het huwelijksbootje bij ons?