Bedrijfsuitje Friesland

Personeelsuitje, teamdag of relatiedag op het Friese water. Samen zeilen is teambuilden! Zeil een dag mee aan boord van onze stoere schepen op het Friese water, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega's!

schoot aan victoria s

De schepen Noordvaarder en Victoria S zijn ingericht om met maximaal 35 gasten per schip een dag te zeilen met uw bedrijfsuitje in Friesland. Voor een meerdaagse zeilreis is de maximale bezetting 24 en 26 personen per schip. Wanneer we met beide schepen het water op gaan ontstaat er op het water meestal competitie tussen beide snelle schepen. Maar ook voor groepen vanaf c.a. 15 personen kan er fanatiek met het schip gezeild worden tijdens uw bedrijfsuitje zeilen in Friesland.

Onder begeleiding van ons kunt u zelf tijdens deze meerdaagse bedrijfsuitje zeilen in Friesland of dagtocht zeilen op de Waddenzee de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren. Naast actief zeilen is er zeker ook tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten tijdens uw bedrijfsuitje in Friesland. Er is voldoende ruimte en tijd voor een presentatie, brainstormsessie of vergadering aan boord. De catering op het schip wordt met dagverse producten verzorgd in de kombuis door de scheepskok. Laat u verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen met u het dagmenu samen zodat het aan al uw wensen en budget voldoet. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij Noordvaarder Zeilreizen hoog in het vaandel.

Unieke combinatie: vergaderen & bedrijfsuitje in Friesland 

Combineer de zeiltocht met collega's op de Waddenzee met vergaderen aan boord in Friesland tijdens uw bedrijfsuitje. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht? Aan boord kunt u uitstekend vergaderen of braistormen in de comfortabele salon. Een vergadering op zee is de ideale combinatie tussen ontspannen en werk. Na een goede brainstorm waai je natuurlijk lekker uit aan dek en staat er een hapje en een drankje klaar. Informeer naar de mogelijkheden op onze unieke vergaderlocatie in Friesland.

Boeken & contact

De huurperioden & prijzen kunt u hier nalezen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier als er vragen zijn. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsuitje zeilen in Friesland! Stap aan boord en beleef een inspirerend en avontuurlijk bedrijfsuitje zeilen in Friesland, personeelsuitje, teamdag of relatiedag. De zeiltocht is volledig verzorgd en u kunt genieten van wind, water, eten en zeilen. 

Laat het de wind en het getij u leiden tijdens uw bedrijfsuitje in Friesland!