Previous Next

Vakantiehuisje in Friesland

 Onthaasten aan zee en overnachten op een heel bijzonder historisch zeilschip! Dat zijn natuurlijk super leuke ingredienten voor een vakantie in eigen land!

De coronacrisis: ook onze branche is hard getroffen!

Uitzonderlijke tijden, dat is waar we nu in leven. De kinderen moeten thuis blijven van school, ze mogen niet meer spelen met vriendjes en wij als volwassenen moeten binnen blijven. Niet meer uiteten, met het gezin naar de dierentuin of een drankje op het terras. Voor onze branche lijkt de tijd stil te staan.

Een zeiltocht boeken in de tijd van het Coronavirus..

Vanaf 1 juni 2020 mogen wij weer zeilen met groepen tot 30 personen. Bij ons aan boord ben je de hele dag in de frisse buitenlucht!

Een educatieve schoolreis in Friesland

Bij Noordvaarder Zeilreizen draaien de schoolreizen natuurlijk om het maken van plezier samen met klasgenoten, genieten van het prachtige schip en de natuur, maar vergeet niet dat dit soort schoolreizen ook op andere vlakken heel educatief zijn. 

Previous Next

Corona Protocol aan boord van onze schepen

Hoe gaan wij om met Corona? Na maanden van onzekerheid is de kogel eindelijk door de kerk; vanaf 1 juni 2020 mogen wij de zeilen weer hijsen! Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. 

Informatie over het Coronavirus

Natuurlijk zitten wij als rederij bovenop de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) en treffen wij alle maatregelen om gezondheidsrisico's te voorkomen.

 

Wordt vrienden van de Noordvaarder & Victoria S

Steun onze zeilschepen, een prachtig stukje cultureel erfgoed, die in dit zware weer voor de wal moeten blijven liggen...

Geniet van Ameland!

Ameland, een prachtig Waddeneiland. Kom samen met Noordvaarder Zeilreizen genieten van alles wat dit bijzondere eiland te bieden heeft. Het Waddeneiland Ameland is een fijn eiland om een dag heen te gaan, maar omdat er zoveel te doen is het perfect om nog veel langer te verblijven!