Vacature: matroos zeilschip

Voor ons zeilschip de Victoria s uit Harlingen zoeken we een Matroos. Het vaargebied is Waddenzee & IJsselmeer.
We varen meerdaagse zeilreizen met 24 Duitse of Nederlandse gasten. Zij zeilen mee naar de waddeneilanden en stadjes aan het IJsselmeer, leren en helpen mee met het zeilen aan boord, bereiden zelf de maaltijden in onze kombuis en hebben een geweldige tijd aan boord. 

Wat is jouw taak? De gasten aansturen tijdens het zeilen, gasten vermaken en de weg wijzen, onderhoud aan het schip en daarnaast heb je nog best wel wat vrijetijd op de eilanden om er zelf even op uit te gaan! 

Ervaring is fijn! Wij kunnen je opleiden tot matroos. Of als je graag schipper wilt worden dan kan je bij ons ervaring opdoen. We leren je graag de fijne kneepjes van dit mooie vak. Mensen aan boord hebben vrijetijd dus willen genieten. Hou je van zeilen, omgaan met mensen en een onregelmatig leven? Ben je sociaal, kan je leidinggeven aan een groep, ben je enthousiast, geen 9-5 mentaliteit, flexibel en leergierig? Leeftijd 20-40 jaar. Neem dan contact met ons op!

  • Per direct gaat het dienstverband in. Het seizoen loopt tot oktober/november. Je kan er ook voor kiezen een deel van het zeilseizoen te komen varen.
  • Contract voor bepaalde tijd.
  • Je woont aan boord en ontvangt kost en inwoning.
  • We bieden een goed loon en praktische opleiding tot matroos of schipper.

Neem gerust contact op per mail of telefoon voor een vrijblijvend gesprek. Arnaud Flierman is de schipper op de Victoria S.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefoon: Elske: 06-46116273 / Arnaud: 06-43530834.
Zeil met ons mee! Wij weten de weg...