Ook al hou je niet van zeilen

Bij Noordvaarder zeilreizen kun je genieten van een heerlijke dag, weekend of week zeilen. Nu denk je misschien: ik heb nog nooit gezeild, kan ik dat wel? Of vind ik dit wel leuk? Als je van zeilen houdt, kun je je hart ophalen aan boord van onze historische zeilschepen, maar als je het niet leuk vindt om te zeilen, of niet de hele dag, dan is dit ook geen probleem. Er is namelijk nog veel meer te doen aan boord!

Een middel om samen te zijn

Niet iedereen hoeft het zeilen leuk te vinden. Je kunt ook genieten van het meezeilen. Genieten met de wind in je haren en de voetjes omhoog, het is allemaal mogelijk. Vaak denken mensen dat ze moeten kunnen zeilen of dat het weekend alleen maar om zeilen draait, maar je moet het juist zien als middel om samen te kunnen zijn. Je mag het zo actief maken als je zelf wil. Op de Noordvaarder mag je actief de touwtjes in handen nemen, navigeren en sturen. Wil je liever ontspannen aan dek? Geen enkel probleem. Kom lekker zonnebaden en uitwaaien!

Buiten genieten

Een actueel thema op dit moment is de waarde van het buiten zijn. Je ziet dat kinderen steeds minder buiten spelen tegenwoordig, maar ook volwassenen besteden hun tijd steeds minder buiten. Een weekend op een schip van Noordvaarder Zeilreizen geeft jullie de kans om te genieten van de buitenlucht, de zee, de zon en de zoute lucht.

Activiteiten aan boord

Op onze schepen is er van alles te doen, voor jong en oud. Beide schepen zijn voorzien van een moderne keuken, dus je kunt heerlijk koken of genieten van een drankje op het dek. Wisten jullie dat ook de allerkleinsten een fantastisch avontuur kunnen beleven op onze schepen? Voor de allerkleinste piraten is er namelijk een waddenkist om alle geheimen van het wad te ontdekken.

De omgeving ontdekken

Tijdens een weekend of week zeilen bij Noordvaarder Zeilreizen is het aantal uren zeilen op een dag een uur of vier. Er is daarom nog genoeg tijd om andere dingen te ontdekken, zoals de Waddeneilanden. Op de Waddeneilanden kun je genieten van de pittoreske dorpjes en er worden ook veel evenementen en festivals georganiseerd. Er is dus ook genoeg te doen voor de cultuurliefhebbers.

Overtuigd en een zeilreis boeken?

Er is dus genoeg te doen voor iemand die niet van zeilen houdt. Zie het als een middel om samen te zijn en te genieten van de gezonde buitenlucht! Wil je een zeilreis boeken bij Noordvaarder Zeilreizen? Neem dan contact met ons op.