Een heerlijke zeilreis boeken op de Waddenzee en IJsselmeer

Altijd al gedroomd van een zeilreis op het IJsselmeer? Of droom je van een boottocht op de Waddenzee? Dat kan! Noordvaarder Zeilreizen organiseert boottochten en zeilreizen op zowel het IJsselmeer als op de Waddenzee. Gastheerschap staat bij ons hoog in de vaandel, zodat jij optimaal kan genieten van een zorgeloze reis. Onze ligplaats is in Harlingen, Friesland. Harlingen is de perfecte plek om jouw reis te beginnen. Voor je het weet, zeil je rond op de Waddenzee. Het IJsselmeer ligt om de hoek, dus daar ben je ook zo. Kortom: Er staat niks in de weg voor een perfect weekendje weg van alle zorgen.

Voor wie organiseren we zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee?

Of je nou een zorgeloze zeilvakantie wilt met je vrienden of familie op een prachtige zeilklipper of met jouw bedrijf aan de teamgeest wil werken op onze stevenaak. Noordvaarder Zeilreizen staat voor je klaar! Zeilreizen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vriendengroepen, een familieweekend, reünie, verjaardag, personeelsuitje, bedrijfsuitje of teamtraining. Met onze uitgebreide arrangementen kunnen we voldoen aan al jouw zeilwensen! Vergeet de drukte, haast en zorgen van het dagelijks leven op een zeilschip. Je komt helemaal opgeladen weer terug na een weekendje zeilen. Daarnaast zie je de wereld vanaf het water compleet anders! Je komt op plekken die je anders nooit zou bezoeken.

Zeilreis als schoolreisje is het ultieme middel voor teambuilding

Zeilen met de schoolklas is een zeer geschikte schoolreis voor de teamgeest en individuele ontwikkeling! Stap aan boord en zeil met ons mee, wij weten de weg! Een zeiltocht met onze historische zeilschepen heeft alle ingrediënten voor een ervaring om nooit te vergeten: samen zijn, samenwerken, fanatiek zeilen, ontspanning en lekker eten. Verken de Waddeneilanden en ervaar het droogvallen op een van de vele zandplaten in het prachtige natuurgebied wat Werelderfgoed is. Ook de IJsselmeerhavens zijn een unieke bestemming. Zeilervaring is niet nodig, die hebben wij.

Waarom kiezen voor Noordvaarder Zeilreizen?

Wij geloven dat zeilen het leven rijker maakt. Onze schepen en ons gastheerschap onderscheiden zich daarom met een 'vibe' van een warm en persoonlijk welkom die jou in één van de meest bijzondere werelden op aarde een reis laat beleven, een onvergetelijke belevenis en een waardevolle herinnering aan geluk die altijd zal blijven. Vaar, verken, beleef, ontdek.

Bewonder onze schepen:

Hier kan je onze schepen bekijken. Onze vloot bestaat op het moment uit een zeilklipper en een stevenaak. Klik op de links als je meer info wil lezen over de verschillen tussen de schepen.

≈ Zeilklipper Noordvaarder: groepen tot 26 gasten (dagtocht: 35 gasten).


≈ Stevenaak Victoria Sgroepen tot 24 gasten (dagtocht: 30 gasten).