Bemanning Noordvaarder Zeilreizen

Michael Smeyers is de trots eigenaar van Noordvaarder Zeilreizen met de twee mooie zeilschepen Noordvaarder & Victoria S. We heten onze gasten van harte welkom aan boord. Zeilen is onze passie en dat gevoel brengen we graag over aan onze gasten. Optimaal genieten van de elementen wind, water & getij. Iedere tocht is voor ons opnieuw een avontuur. Met enthousiasme en jaren lange ervaring op de Waddenzee en het IJsselmeer nemen wij je graag mee naar dit bijzonder mooie zeilgebied, wat Werelderfgoed is.

Sinds 1996 op de Noordvaarder, eerst als matroos

Michael vaart sinds 1996 op de Noordvaarder, eerst als matroos en vanaf 2000 als schipper. Sinds 2002 is hij eigenaar van de Noordvaarder. Hij heeft het diploma stuurman grote vaart en voer heel wat jaren buiten het zeilseizoen als stuurman op de wereldzeëen. Hij brengt graag zijn grote nautische kennis over aan de gasten die daar interesse in hebben. In de winter maanden is hij actief met het onderhoud van beide schepen.

Bij onze bemanning staat de beleving van het zeilen, goede service en veilig zeilen hoog in het vaandel!

Bemanning van de Noordvaarder

Michael vaart als schipper en vaart samen met de matroos op de Noordvaarder. Hij neemt je je graag mee naar de mooiste plekken op het Wad en houden van fanatiek zeilen! Voel je vrij om zelf ook het roer eens in handen te nemen.

Bemanning van de Victoria S

Voor seizoen 2022 wordt de bemanning in het voorjaar voorgesteld.

Zeil je met ons mee? Wij weten de weg!