Eten aan boord

 

Zeelucht maakt hongerig!

Een zeiltocht op de Waddenzee is natuurlijk een prachtige ervaring, maar er moet ook goed gegeten worden! Naast de mogelijkheid dat u zelf de proviand inkoopt en de maaltijden in de kombuis van de Noordvaarder bereid, bieden wij ook de mogelijkheid om je volledig in de watten te laten leggen door scheepskok Els.

Tijdens een weekend zeilen over de Waddenzee aan boord van de Noordvaarder kan de catering volledig verzorgd worden. Els van cateringbedrijf de Schippersvrouw versterkt ons team, als u er voor kiest het bereiden van de maaltijden uit te besteden. Zij heeft veel ervaring met het reilen en zeilen in de kombuis en maakt voor het bereiden van haar gerechten altijd gebruik van dagverse streekproducten. Het is mogelijk te kiezen voor een eenvoudige pasta, ovenschotel of stamppot, maar u kunt zich ook laten verwennen met een meergangen diner en bijpassende wijnen. We stellen samen met u het menu op maat samen. We voldoen graag aan al uw wensen. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden hebben we enkele suggesties op een rij gezet. 

Prijzen catering aan boord

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Hierbij een indicatie van de prijzen:

  • Volpension met inscheep-diner op vrijdag vanaf € 120,00 p.p. per weekend
  • Volpension zonder diner op vrijdag vanaf € 100,00 p.p. per weekend

  • Half pension vanaf € 50,00 p.p. per weekend
  • Servicekosten € 200,00 per dag

Genoemde prijzen zijn exclusief dranken. Houd er rekening mee dat wanneer u er voor kiest de catering te laten verzorgen door de Schippersvrouw er 1 tweepersoonshut voor haar beschikbaar moet zijn.

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!

Laat u leiden door het getij...