Eten aan boord

Zeelucht maakt hongerig! Laat je culinair verwennen tijdens een volledig verzorgde zeiltocht of bereid gezellig samen heerlijke hapjes en maaltijden voor in de nette en volledig ingerichte kombuis.

Zelf koken aan boord

Je kan er voor kiezen zelf de proviand in te kopen en samen gezellig in de kombuis lekkere hapjes en maaltijden bereiden. De kombuis is volledig ingericht om voor grote groepen te koken. Er is voldoende aanwezig voor max. 35 personen. Er is een horeca gasfornuis met oven: Victoria S heeft 4 grote gaspitten, de Noordvaarder heeft 6 grote gaspitten. Inventaris is ruim voldoende aanwezig zoals: grote pannen, koekepannen, bestek, glazen, borden, koffie/theekannen e.d. Er is een koffiezetapparaat aanwezig en filters zijn aan boord. Beide schepen hebben een store waar je extra proviand voor de zeilreis kan opbergen. Er zijn ruime koelkasten en er is een kleine vriezer aanwezig. Beide schepen hebben een biertap voor een welverdiend ‘aanlegbiertje’. Graag fusten vooraf bestellen.

Boodschappen service bij inschepen

Je kan er ook voor kiezen om de boodschappen vooraf te bestellen en aan boord te laten bezorgen. Je kan de boodschappenlijst invullen voor de supermarkt en zij zorgen dat het aan boord is wanneer jullie aankomen. Wij sturen je de boodschappenlijst per mail.

Boodschappen doen onderweg

Tijdens een meerdaagse zeiltocht overnachten we in de haven van een van de Waddeneilanden. Op vrijwel alle eilanden zijn de bakkerij en supermarkt op loopafstand. Wij informeren je hierover bij aankomst op het eiland. Wanneer we gaan droogvallen is het handig om wat meer proviand aan boord te hebben. Maar dit plannen we altijd samen in goed overleg.

Inscheepmaaltijd

Wij kunnen bij aankomst zorgen voor een heerlijke inscheepmaaltijd. Je zet je spulletjes in je kamer en kan gelijk aanschuiven. Hoe lekker is dat?

≈ Inscheepmaaltijd al vanaf 10,00 euro p.p.

Culinair laten verwennen

Je kan er ook voor kiezen om de catering volledig te laten verzorgen door onze scheepskok. De kok heeft veel ervaring met het reilen en zeilen in de kombuis en maakt voor het bereiden van de gerechten altijd gebruik van dagverse streekproducten. Het is mogelijk te kiezen voor een eenvoudige pasta, ovenschotel of stamppot, maar je kan je ook laten verwennen met een luxe meergangen diner en bijpassende wijnen. We stellen samen het menu samen om zo veel mogelijk aan jullie wensen te kunnen voldoen. Wanneer de scheepskok meezeilt houd er dan rekening mee dat er 1 kamer voor de kok is gereserveerd. Voor onze planning is het van belang dat we uiterlijk 1 maand voor afvaart op de hoogte zijn van jullie wensen.

Catering menu

Onze scheepskok neemt je alle zorg uit handen tijdens de zeilreis. Alle culinaire wensen vullen we smaalvol en verrassend in. Er wordt gebruik gemaakt van verse(streek)produkten. Lees hier wat onze scheepkok voor je kan betekenen.

BIJ ONTVANGST AAN BOORD
Koffie/thee & suikerbrood 4,25 p.p.
Koffie/thee & oranjekoek5,25 p.p.
ONTBIJT
Diverse soorten brood, suikerbrood, beleg (kaas, vleeswaren en zoet), ei, yochurt, ontbijtgranen, fruit, koffie, thee, melk en jus d’ orange10,00 p.p.
LUNCH AAN BOORD
Lunch Pannegat
Vers belegde broodjes ham & kaas, krentenbol, vers fruit, verse biologische melk & karnemelk, jus d’ orange
10,00 p.p.
Lunch Boontjes
Vers gemaakte soep, vers belegde broodjes ham & kaas, krentenbol, vers fruit, verse biologische melk & karnemelk, jus d’ orange
12,50 p.p.
BIJ DE BORREL
Chips & nootjes1,00 p.p
Nacho’s met gesmolten kaas & verse guacamole3,50 p.p.
Kaas en diverse soorten worst, mosterd, olijven, nootjes, groenten & dip8,50 p.p.
Toastjes met diverse kazen & zalm8,50 p.p.
VOORGERECHT
Vers gemaakte soep
Groenten, tomaten, erwten of pompoen (keuze uit 2 soorten)
4,00 p.p.
HOOFDGERECHT inclusief toetje & koffie/thee/lekkers
Captains diner18,00 p.p.
Chili con carne18,00 p.p.
Pasta buffet18,00 p.p.
Lasagne18,00 p.p.
Aardappel gratin met zalm uit de oven18,00 p.p.
Barbeque
Diverse mogelijkheden
variërend van 18,00 – 30,00 euro p.p.

Bij alle maaltijden worden 2 soorten salade en stokbrood geserveerd.

TOETJE inclusief bij het hoofdgerecht
Yoghurt met fruit, noten & honing of vanille ijs met fruit
Koffie, thee & koekjes/chocolade

INSCHEEPMAALTIJD
Je kan er voor kiezen om een inscheepmaaltijd te laten bezorgen vanaf 12,50 p.p. De maaltijd wordt kant en klaar aan boord gebracht en kan je zelf opwarmen. Menu op aanvraag. Meerprijs voor de scheepskok is 100 euro.

SERVICEKOSTEN
Ontbijt, lunch & borrelhap 165 p. dag
Meerprijs bij diner 45,00 p. dag

LUXE CATERING
Extra luxe catering kunnen we ook zeker verzorgen. We maken hier graag een offerte op maat voor. De servicekosten kunnen afwijken van bovenstaande bedragen.

DRANKEN AAN BOORD
Prijzen per consumptie: frisdrank 1.50 / tapbiertje 2.00 / rode & witte wijn 2.00

SCHEEPSKOK
Houd er rekening mee dat wanneer de scheepskok meegaat er een kamer gereserveerd wordt voor hem/haar. Er is dus 1 2-persoonskamer minder beschikbaar.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

We denken graag met je mee!

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.