Hoe te boeken

Wanneer je interesse hebt om te komen zeilen twijfel je misschien om gelijk de boeking vast te leggen. Dat begrijpen we volledig. Je kan er ook voor kiezen om de zeilreis eerst vrijblijvend in optie te zetten en daarna indien gewenst de boeking vast te leggen.

De zeilreis in optie

Wanneer je een zeilreis in gedachten hebt neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken of de huurperiode beschikbaar is. Er kan geheel vrijblijvend een optie geplaatst worden wanneer je nog niet definitief een besluit kan nemen. Zo heb je even de tijd om er over na te denken of al vast wat voorbereidingen te treffen. De duur van de optie gaat in overleg.

De zeilreis boeken

Wanneer je definitief wil boeken neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. We sturen je per mail de bevestiging, factuur  en algemene huurvoorwaarden toe. Deze boeking valt onder de garantieregeling STO Garant. De boeking van de zeilreis is definitief als wij de getekende bevestiging ondertekend retour hebben ontvangen.

Laatste reisinformatie

Enkele weken voor afvaart ontvang je van ons de laatste reisinformatie over de o.a. ligplaats van het schip en handige weetjes. Mocht je eerder vragen hebben dan horen we het graag.

Betalingsvoorwaarden

De betaling wordt voldaan aan de derdengeldenrekening van STO Garant, hierover ontvang je een e-mail van STO Garant. Hierbij de algemene betalingsvoorwaarden:

  • 50% binnen 4 weken na ondertekening van de bevestiging.
  • 50% uiterlijk 4 weken voor aanvang van de zeilreis.

Boek je langer dan een jaar van te voren of korter dan 2 maanden voor aanvang van de reis dan kunnen de betalingsvoorwaarden worden aangepast.

Tot ziens aan boord!

Noordvaarder Zeileizen werkt samen met Rederij Vooruit uit Harlingen.