Groepsaccommodatie in de winter

In de wintermaanden liggen onze zeilschepen als hotelschip en groepsaccommodatie in het centrum van Harlingen aan de Zuidooster Singel.

Een bijzondere groepsaccommodatie in Friesland voor onder andere:

Groepsaccommodatie – Vergaderlocatie – Workshop – Reunie

De ligplaats hotelschip in de winter

De ligplaats is op loopafstand van het treinstation, in het centrum en er is ruim voldoende parkeergelegenheid naast het schip.

Zuiderhaven tegen over nr 78, 8861 XV Harlingen
Route klik hier

Catering aan boord

De catering kan tijdens je verblijf aan boord verzorgd worden door de scheepskok. Van eenvoudige stamppot of pasta maaltijd tot een meer-gangen diner met bijpassende wijnen. Voor het bereiden van de maaltijden maken we altijd gebruik van dagverse producten. Mocht je tijdens een vergadering of presentatie wat hapjes en drankjes willen laten verzorgen dan is dit uiteraard mogelijk. Je kunt zelf aangeven wat de wensen zijn!

Prijzen groepsaccommodatie

  • Groepsaccommodatie: € 1500,00 voor een weekend. Vrijdag 20:00 uur tot zondag 12:00 uur. Aanpassing mogelijk in overleg.
  • Prijs groepsaccommodatie is inclusief: dekbedden & handdoekenset, gebruik keuken en eindreiniging (bezemschoon achterlaten).
  • Vergaderlocatie voor groepen tot ongeveer 15 personen, naar wens compleet met koffie/thee/dranken en lunch/diner. Deze prijs is op aanvraag, omdat we graag een arrangement op maat maken.

Groepsaccommodatie op locatie naar wens

Wij varen onze schepen naar de door jou gewenste locatie! Dit is de gehele winter mogelijk!

Voor meer informatie en een offerte op maat kan je gerust contact met ons opnemen door ons even te bellen of te mailen.

Een uniek hotelschip en groepsaccommodatie in het centrum van Harlingen