Reisinformatie Zeilklipper de Noordvaarder

Handige informatie om te weten voor je aan boord stapt:

Bereikbaarheid bemanning

Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer.
Je kan altijd even contact op nemen als er nog vragen zijn:

Michael 06-51438486

Parkeertips

≈ All in Parking: 06-11341576

We raden je aan om van te voren het aantal parkeerplaatsen te reserveren.

Eten & drinken

Je kan hier alle informatie nalezen over eten & drinken aan boord van de zeilschepen

Biertap

Er is een biertap aanwezig op beide schepen. Je kan aan boord 20 of 50 liter fusten Jupiler of Grolsch kopen. Het is handig dit twee weken van te voren aan te geven zodat we sowieso voldoende aan boord hebben. Het is niet toegestaan eigen fusten mee te nemen en op de tap aan te sluiten. Kratten bier zijn natuurlijk wel toegestaan. De prijzen staan vermeld op onze prijslijst.

Zelf meenemen aan boord

Zelf meenemen: slaapzak, handdoeken, theedoeken, vaatdoekjes, afwasmiddel/borstel, toiletpapier, kruiden e.d. Op aanvraag kunnen we dit uiteraard verzorgen voor jullie! Prijzen kan je hier nalezen.

Beddengoed

De bedden zijn altijd schoon opgemaakt met onderlaken en kussen met sloop. Op aanvraag kunnen we dekbedden met hoes, handdoeken en washandjes verzorgen. De prijzen kan je hier nalezen.

Roken

Wegens veiligheids- en gezondheidsredenen is het verboden om benedendeks te roken. Aan dek mag dit wel en bij regen spannen we een regentent over de kuip.

Veiligheid & kinderen

Kinderen zijn altijd van harte welkom aan boord! Zeilen is voor jong & oud. We hebben voldoende zwemvesten aan boord, maar om er zeker van te zijn dat de juiste maat aanwezig is horen we de aantallen graag van te voren. Er is een camping bedje kan op aanvraag neergezet worden.

Eindreiniging

Aan het einde van de reis moet het schip bezemschoon achtergelaten worden en de eindschoonmaak wordt afgekocht. De prijs hiervoor kan je hier nalezen en wordt contant aan boord betaald.

Zijn er toch nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Tot ziens aan boord!