Avontuurlijk rondje op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer is één en al avontuur! Samen met je vrienden hijs je de zeilen en zetten we koers richting de horizon. Onderweg kun je allerlei historische vissersdorpjes ontdekken rondom het IJsselmeer. Aan boord van het schip kom je daadwerkelijk even helemaal tot rust. De alledaagse drukte valt als een last van je schouders. Samen met je gezin, vrienden, familie of collega's beleef jij een onvergetelijk avontuur. Na een rondje op het IJsselmeer voel jij je weer als een nieuw mens. Een dag om nooit meer te vergeten!

Aan boord tijdens een rondje IJsselmeer

Tijdens ons rondje op het IJsselmeer is er van alles te beleven aan boord van onze schepen. Op het schip de Noordvaarder ervaar jij de gemoedelijke scheepssfeer van weleer. Het schip is in 1909 gebouwd! Hiervan zijn tot op heden nog steeds details van terug te zien aan boord. Op de stevenaak Victoria S geniet je van het ontspannen karakter en het zeemansleven. De Victoria S is gebouwd tussen 1876 en 1882. Hiermee is ze het oudste schip van Noordvaarder zeilreizen en uitermate geschikt voor een onvergetelijk rondje op het IJsselmeer!

Eén rondje IJsselmeer niet genoeg?

Na een heerlijk dagje zeilen meren we af in de haven en volgt iedereen weer zijn weg naar huis. Maar, als je aan één rondje IJsselmeer niet genoeg hebt gaan we er een avontuurlijk zeilreis van maken! Bij Noordvaarder Zeilreizen kun je namelijk kiezen voor een dagje zeilen, een weekendje zeilen of een midweek zeilen. Zo beleef jij altijd de ultieme zeilervaring en kun jij optimaal genieten én optimaal tot rust komen. Aan boord is er voor ieder wat wils. Relaxen in de salon of actief meehelpen aan dek, bij Noordvaarder Zeilreizen is het allemaal mogelijk! Wij bieden ook verschillende arrangementen aan. Zo hebben wij zeilreizen specifiek voor families, vergaderen aan zee, een weekendje zeilen met collega's, en nog veel meer!

De avonturen van Noordvaarder zeilreizen

Bij Noordvaarder Zeilreizen is het altijd tijd voor avontuur. Onze zeilreizen bieden jou de perfecte kans om er even tussenuit te knijpen. Te ontsnappen aan het alledaagse leven en lekker op avontuur te gaan! Wil jij graag meezeilen? Neem dan vrijblijvend contact op met de zeelieden van Noordvaarder Zeilreizen. Wij kunnen je alles vertellen over het zeilen op het IJsselmeer en het zeilen op de Waddenzee. Bekijk ook eens het overzicht van onze zeilreizen van 2019! Zien we jou binnenkort aan boord?!