Bedrijfsuitje zeilen

Personeelsuitje, teamdag of relatiedag op het water. Samen zeilen is teambuilden! Zeil een dagje mee aan boord van onze stoere schepen, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega’s!

De schepen Noordvaarder en Victoria S zijn geschikt om met maximaal 35 gasten per schip te zeilen met uw bedrijfsuitje. Voor een meerdaagse reis is de maximale bezetting 24 en 26 personen.

Wanneer we met beide schepen het water op gaan ontstaat er op het water vast competitie tussen beide snelle schepen. Maar ook voor groepen vanaf c.a. 15 personen kan er fanatiek met het schip gezeild worden tijdens uw bedrijfsuitje zeilen.

Onder begeleiding van ons kunt u zelf tijdens deze meerdaagsezeiltocht of dagtocht zeilen op de Waddenzee de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren. Naast actief zeilen is er zeker ook tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten. Er is voldoende ruimte en tijd voor een presentatie, brainstormsessie of vergadering. De catering aan boord wordt met dagverse producten verzorgd in de kombuis door de scheepskok. Laat u verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen met u het dagmenu samen zodat het aan al uw wensen en budget voldoet.

Ideale combinatie: bedrijfsuitje zeilen & vergaderen

Combineer het de zeiltocht met collega’s op de Waddenzee met vergaderen aan boord. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht? Aan boord kunt u uitstekend vergaderen of braistormen in de comfortabele salon. Een vergadering op zee is de perfecte combinatie tussen ontspannen en werk. Na een goede brainstorm waai je natuurlijk lekker uit aan dek en staat er een hapje en een drankje klaar. Informeer naar de mogelijkheden op onze unieke vergaderlocatie op zee.

Boeken & contact

De huurperioden & prijzen kunt u hier nalezen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier als er vragen zijn. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte. Stap aan boord en beleef een inspirerend en avontuurlijk bedrijfsuitje zeilen, personeelsuitje, teamdag of relatiedag. De zeiltocht is volledig verzorgd en u kunt genieten van wind, water, eten en zeilen.

Kies jij ook voor ons bedrijfsuitje zeilen?