Vaar met ons mee naar Texel

Texel is het meest bekende en grootste Waddeneiland van Nederland. Een plek waar wij graag heen zeilen met jullie. De reis begint in onze afvaarthaven in Harlingen met de Waddenzee voor deur. De perfecte plek dus om de zeiltocht te beginnen.

De Waddenzee zit vol verhalen

De Waddenzee zit vol verhalen

Niet voor niets heeft de Waddenzee erkenning gekregen als Werelderfgoed. Het is een prachtig gebied vol verhalen, wildlife en de mooiste natuur!

Ontdek Terschelling!

Wat is er te doen op Terschelling? Zeil met ons mee en wij wijzen je de weg...

Brandarisrace, een uniek spektakel!

Wat is de Brandarisrace? De Brandarisrace is een jaarlijkse zeilwedstrijd met 70 tot 80 traditionele zeilschepen, van Harlingen naar het eiland Terschelling op de Waddenzee. Organisator Herman Brandsma is de oude eigenaar van onze mooie klipper de Noordvaarder.

Cultuur opsnuiven op Vlieland

Wij nemen je mee naar een van onze mooiste bestemmingen op de Waddenzee, Vlieland! Als we afmeren in de haven van Vlieland kan je gelijk vanaf het schip de duin overlopen, een duik nemen in zee of een mooie strandwandeling maken. Maar op Vlieland is er nog veel meer te beleven en ontdekken, zoals de cultuur van het eiland...

Een zeilschip als uniek b&b voor de Waddeneilanden

Een zeilschip als uniek b&b voor de Waddeneilanden

Met een prachtige zomer in het vooruitzicht willen we allemaal natuurlijk volop genieten, toch? Na een weekend aan boord van een prachtig zeilschip voel jij je weer helemaal uitgerust.

Internationale dag van de Wind

Internationale dag van de Wind

Op 15 juni zetten we de wind in het zonnetje! Het is namelijk Internationale dag van de Wind. Veelal word er op deze dag stilgestaan bij de mogelijkheden die de wind ons biedt. Daarom vonden wij het bij Noordvaarder Zeilreizen een leuk idee om jullie wat te vertellen over het zeilen op de wind. 

Oerol 2019 visie & missie

Jaarlijks verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen lang in één groot podium voor Theater, Dans, Pop-up performances, Spoken Word, Beeldende Kunst, Wetenschap, Onderzoek en Live-muziek. Volgende week vrijdag 14 juni is het weer zo ver!

Kracht van zeilen met een team

Stel je eens voor dat je van ons het roer in handen krijgt met de opdracht het schip van Texel naar Terschelling te zeilen met je groep! Al gauw komen de paralellen met je eigen organisatie, sportteam of schoolklas boven water.

Trouwlocatie Friesland

Afgelopen vrijdag was ons zeilschip de Noordvaarder het decor voor een bijzondere bruiloft. 

Noordvaarder Zeilreizen

  • Ligplaats
  • Zuiderhaven tegenover nr 78
  • 8861 XV Harlingen
  • Elske: 06-46116273
  • Michael: 06-51438486
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STO GarantAangesloten bij
STO Garant
De garantieregeling
voor de Richtlijn Pakketreizen