Vacature: matroos seizoen 2018

Voor de Victoria s zoeken we nog een Matroos. Hou je van werken op een zeilschip? Wij varen met zeilklipper de Noordvaarder en Stevenaak de Victoria S vanuit Harlingen op de Waddenzee en het IJsselmeer. De Noordvaarder heeft inmiddels een maat.

We varen meerdaagse zeilreizen met 24/26 Duitse en Nederlandse gasten. Zij zeilen mee naar de waddeneilanden en stadjes aan het IJsselmeer, leren en helpen mee met het zeilen aan boord, bereiden zelf de maaltijden in onze kombuis en hebben een geweldige tijd aan boord. Wat is jouw taak? De gasten aansturen tijdens het zeilen, gasten vermaken en de weg wijzen, onderhoud aan het schip en daarnaast heb je nog best wel wat vrijetijd op de eilanden om er zelf even op uit te gaan! 

Ervaring is fijn! Wij kunnen je opleiden tot matroos. Of als je graag schipper wil worden dan kan je bij ons ervaring opdoen. We leren je graag de fijne kneepjes van dit mooie vak. Mensen aan boord hebben vrijetijd dus willen genieten. Hou je van zeilen, omgaan met mensen en een onregelmatig leven? Ben je sociaal, kan je leidinggeven aan mensen, ben je enthousiast, geen 9-5 mentaliteit, flexibel en leergierig? Leeftijd 20-40 jaar. Neem dan contact met ons op!

  • Per 1 maart gaat het dienstverband in, maar dit kan in overleg eerder of later. Het seizoen loopt tot oktober/november.
  • Contract voor bepaalde tijd.
  • Je woont aan boord en hebt kost en inwoning.
  • We bieden een goed loon en praktische opleiding tot matroos of schipper.

Neem gerust contact op per mail of telefoon voor een vrijblijvend gesprek. Kilian is de schipper op de Victoria S en Michael of Elske de Noordvaarder.

 

Zeil met ons mee! Wij weten de weg...