Schoolreis zeilen

Vacature: matroos zeilschip

Voor zeilschip de Victoria s uit Harlingen zoeken we een Matroos voor dit zeilseizoen. Het vaargebied is Waddenzee & IJsselmeer.
We varen meerdaagse zeilreizen. Onze gasten zeilen mee naar de waddeneilanden en stadjes aan het IJsselmeer, leren zeilen, helpen mee met het zeilen aan boord, bereiden zelf de maaltijden in onze kombuis en hebben een geweldige tijd. De groepsgrootte is aangepast aan de COVID-19 maatregelen.

Wat is jouw taak? De gasten aansturen tijdens het zeilen, gasten vermaken en de weg wijzen, onderhoud aan het schip en daarnaast heb je nog best wel wat vrijetijd op de eilanden om er zelf even op uit te gaan!

Zeil ervaring is fijn, maar niet vereist! Wij kunnen je opleiden tot matroos. We leren je graag de fijne kneepjes van dit mooie vak. Mensen aan boord hebben vrijetijd dus willen genieten. Hou je van zeilen, omgaan met mensen en een onregelmatig leven? Ben je sociaal, kan je leidinggeven aan een groep, ben je enthousiast, geen 9-5 mentaliteit, flexibel en leergierig? Leeftijd 20-35 jaar. Neem dan contact met ons op!

  • Een ‘normaal’ seizoen loopt van maart tot oktober/november. Echter weten we voor nu nog niet hoe het dit seizoen gaat lopen. Vandaar dat dit graag in overleg met je afspreken. We kunnen je een contract aanbieden op het moment dat we weten dat we weer kunnen gaan varen.
  • Contract voor bepaalde tijd.
  • Je kan aan boord wonen.
  • We bieden een goed loon en praktische opleiding tot matroos.

Neem gerust contact op per mail of telefoon voor een vrijblijvend gesprek.

Philip is de schipper aan boord van de Victoria S.

Kom jij ons team versterken?

Mail: info@zeilklippernoordvaarder.nl

Philip: 0049-1735393872

Elske: 06-46116273

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord