zonsondergang waddenzee

Een zeilschip als uniek b&b voor de Waddeneilanden

Met een prachtige zomer in het vooruitzicht willen we allemaal natuurlijk volop genieten, toch? Na een weekend aan boord van een prachtig zeilschip voel jij je weer helemaal uitgerust.

We zeilen richting de Waddenzee waar het schip jullie eigen b&b is voor de Waddeneilanden. Dat is pas echt genieten! Onderweg beleven we het droogvallen en zien we de mooiste zonsondergangen. We genieten van het bijzondere leven aan boord.

Weekendje b&b voor de Waddeneilanden

Vanuit de havenstad Harlingen zetten we koers richting een van de eilanden. Onderweg genieten jullie van een hapje en een drankje, bereid door onze scheepskok. We beleven het droogvallen, overnachten aan boord en kunnen in alle rust het eiland ontdekken. Tijdens een weekend, midweek of week zeilreis, kunnen jullie kiezen voor volledig verzorgde catering of jullie kunnen zelf aan boord koken! Kom tot rust in de salon of aan dek, geef de bemanning een handje en geniet van een onvergetelijke tijd aan boord!

Een weekendje aan boord boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze zeilreizen. Wij staan je graag te woord. Voor een overzicht van alle zeilreizen klik je hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie