De coronacrisis: ook onze branche is hard getroffen!

Uitzonderlijke tijden, dat is waar we nu in leven. De kinderen moeten thuis blijven van school, ze mogen niet meer spelen met vriendjes en wij als volwassenen moeten binnen blijven. Niet meer uiteten, met het gezin naar de dierentuin of een drankje op het terras. Voor onze branche lijkt de tijd stil te staan.

Waarbij normaal gesproken in maart onze schepen weer beginnen met varen, in april de Vlootdag in Harlingen altijd één groot feest is, is het dit jaar helaas totaal anders. Dit vaarseizoen loopt alles in het water en moeten we letterlijk zien waar het schip strand.

De mooiste zeilreizen bij Noordvaarder Zeilreizen

Dit voorjaar stond in het teken van prachtige zeilreizen. Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen en de wind in de zeilen. Helaas heeft het Coronavirus roet in het eten gegooid en moeten wij voor dit voorjaar alle zeilreizen annuleren, maar dit is wel met pijn in ons hart. Wij leven voor de chartervaart en hebben deze maanden heel hard gewerkt om de schepen weer klaar te maken voor het komende vaarseizoen.

De gezondheid is wat nu telt!

De gezondheid van iedereen in Nederland is wat nu belangrijk is, dus ook wij zeggen: blijf binnen. Probeer nu extra te genieten van de personen die dicht bij jou staan, jouw familie, jouw gezin. En probeer, zodra alles weer mag, juist die ‘normale’ dingen weer meer te waarderen. Van een ijsje halen bij de lokale snackbar, een hapje eten bij dat leuke restaurant om de hoek of met het hele gezin naar de dierentuin. Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen in Nederland. Daarom willen wij jullie ook vragen om deze zomer en in het najaar te denken aan die lokale en nationale ondernemers die kei- en keihard hebben gewerkt om een bedrijf op te starten, maar nu door de coronacrisis diep in de problemen komen. Steun ze waar het kan en voor ons en onze branche: ga deze zomer op vakantie in eigen land!

#vakantieineigenland en steun ons!

Wil jij ons helpen de bedrijven in onze branche een hart onder de riem te steken? Plaats dan een foto met jouw mooiste herinnering van een vakantie of een uitje in eigen land met de #VakantieInEigenLand en laat weten dat je aan ons denkt!

Hopelijk zien wij jullie deze zomer en dit najaar op één van onze schepen. Samen genieten van de zonnestralen op ons gezicht en de wind in de zeilen. Op naar een nieuw avontuur.

Zeil met ons mee, wij weten de weg!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord