Steun ons deze winter: boek een nachtje aan boord met je gezin via Airbnb!

Onthaasten aan zee en overnachten op een heel bijzonder historisch zeilschip! Dat natuurlijk een super leuke  locatie voor een vakantie of weekendje weg in eigen land!

De omgeving van Harlingen heeft de perfecte mix van activiteit en ontspanning. Voor de kinderen valt er van alles te beleven, ouders komen er vooral tot rust. Ons zeilschip is jouw vakantiehuisje voor een weekend of midweek aan zee in de mooie haven van Harlingen. De Victoria S en Noordvaarder zijn oude zeilende vrachtvaarders die geheel gerenoveerd zijn en omgetoverd tot een luxe zeilschip voor onze gasten.

De indeling van het schip als vakantiehuisje aan zee

Binnen is de grote woonruimte met open keuken, de kombuis. Comfortabele zit- en eetgelegenheid. Er zijn in totaal 10 kamers met stapelbedden en een wastafel. 2 toiletten en 2 douches. In de woonruimte van het vakantiehuisje zijn spelletjes aanwezig. Aan dek is een comfortabele zitkuip. Om een goeie indruk van ons vakantiehuisje aan zee te kunnen krijgen kan je via deze link een kijkje nemen: impressie van zeilschip de Victoria S.

De omgeving van ons vakantiehuisje aan zee

Als je praat over Harlingen, praat je over een gebied waar extreem veel te beleven is. Zeker wanneer je kinderen hebt, kan je geluk niet op. De afstand vanaf het vakantiehuisje naar het strand is 1km, waar je heerlijk kunt uitwaaien. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen, jutten, vliegeren, voetballen etc. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Bij het schip ligt een motorbootje waarmee je een prachtige vaartocht kan maken door de natuur rondom Harlingen. Via deze link kan je nog veel meer inspiratie op doen! :Harlingen Welkom aan Zee

Boek via Airbnb je vakantiehuisje aan zee

Speciaal deze winter zijn onze schepen voor een mooie prijs te boeken via Airbnb. We zitten in zwaar weer, want vanwege het Corona virus hebben we afgelopen zomer niet kunnen zeilen. Dat betekent geen omzet en de kosten om onze historische schepen te onderhouden zijn hoog en blijven doorlopen. Steun jij ons en kom je een of twee nachtjes slapen met je gezin?

Schip Noordvaarder op Airbnb

Schip Victoria S op Airbnb

 

Onze schepen zijn een Coronaproof locatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord