Vakantiehuisje aan zee

Onthaasten aan zee en overnachten op een heel bijzonder historisch zeilschip! Dat zijn natuurlijk super leuke ingrediënten voor een vakantie of weekendje weg in eigen land!

De omgeving van Harlingen heeft de perfecte mix van activiteit en ontspanning. Voor de kinderen valt er van alles te beleven, ouders komen er vooral tot rust. Ons zeilschip is jouw vakantiehuisje aan zee in de mooie binnenhaven van Harlingen. De Victoria S en Noordvaarder zijn oude zeilende vrachtvaarders die geheel gerenoveerd zijn en omgetoverd tot een luxe zeilschepen voor onze gasten. We zeilen naar de Waddeneilanden met groepen, maar ze is ook te huren als vakantiehuisje in de haven van Harlingen.

De indeling van het schip als vakantiehuisje aan zee

Binnen is de grote woonruimte met open keuken, de kombuis. Comfortabele zit- en eetgelegenheid. Er zijn in totaal 10 kamers met stapelbedden en een wastafel. 2 toiletten en 2 douches. Het zijn knusse schepen ook voor alleen een gezin! In de woonruimte van het vakantiehuisje zijn spelletjes aanwezig. Aan dek is een comfortabele zitkuip. Om een goeie indruk van ons vakantiehuisje aan zee te kunnen krijgen kan je via deze link een kijkje nemen: impressie van zeilschip de Victoria S.

De omgeving van ons vakantiehuisje aan zee

Onze schepen liggen in de prachtige Singel bij een park. Je loopt zo de stad in of naar het strand. Als je praat over Harlingen, praat je over een gebied waar extreem veel te beleven is. Zeker wanneer je kinderen hebt, kan je geluk niet op. De afstand vanaf het vakantiehuisje naar het strand is 1km, waar je heerlijk kunt uitwaaien. Je kan prachtige fiets- en wandeltochten maken. Een SUP (met les) kan je eenvoudig huren en vanaf het schip opstappen! Je kan een motorbootje huren om mooie tochten door de grachten en omgeving van Harlingen mee te maken. De enorme visserijhaven en de zeeschepen die er liggen zijn ook zeker een bezoekje waard!

Wanneer de Corona-maatregelen versoepelen dan kunnen we jullie de volgende tips geven!

Harlingen heeft leuke winkeltjes, restaurants en grote zee- en visserschepen schepen in de haven.

Enkele tips:

Kortom: er is genoeg te doen in zowel in Harlingen als in de omgeving.

Prijzen vakantiehuisje aan zee

  • Huurprijs schip per overnachting = 150 euro. Minimaal 2 nachten. Deze prijs is t/m juni ’21 en in overleg daarna ook. Maar dat hangt van de maatregelen en of we weer kunnen zeilen met de schepen. Bel gerust om te overleggen!
  • Verplichte afkoop eindreiniging = 80 euro. (Bij boeking van zeiltocht is dit 135 euro).
  • Maximaal aantal gasten is afhankelijk van de geldende Corona maatregelen.
  • Huurprijs is inclusief opgemaakt bed met dekbed, toeristenbelasting, havengeld, gas en electra. De huurprijs is exclusief een vaartocht, catering en handdoeken. Het schip kan ook zeilend aangeboden worden naar de waddeneilanden, hiervoor berekenen we een meerprijs en zijn we afhankelijk van de corona-maatregelen.
  • Er is altijd 1 bemanningslid aan boord aanwezig.

Jouw vakantiehuisje aan zee boeken?

Heb je interesse om ons schip als vakantiehuisje te boeken? Neem dan gerust even telefonisch of per mail contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Lees hier over een corona veilig verblijf aan boord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord