Vakantiehuisje in Friesland

Onthaasten aan zee en overnachten op een heel bijzonder historisch zeilschip! Dat zijn natuurlijk super leuke ingredienten voor een vakantie in eigen land!

De omgeving van Harlingen heeft de perfecte mix van activiteit en ontspanning. Voor de kinderen valt er van alles te beleven, ouders komen er vooral tot rust. Ons zeilschip is jouw vakantiehuisje aan zee in de mooie haven van Harlingen. De Victoria S is een oude zeilende vrachtvaarder die geheel gerenoveerd is en omgetoverd tot een luxe zeilschip voor onze gasten. We zeilen met haar naar de Waddeneilanden met groepen, maar ze is ook te huren als vakantiehuisje in de haven van Harlingen.

De indeling van het schip als vakantiehuisje aan zee

Binnen is de grote woonruimte met open keuken, de kombuis. Comfortabele zit- en eetgelegenheid. Er zijn in totaal 10 kamers met stapelbedden en een wastafel. 2 toiletten en 2 douches. In de woonruimte van het vakantiehuisje zijn spelletjes aanwezig. Aan dek is een comfortabele zitkuip en er is een barbecue aanwezig. Om een goeie indruk van ons vakantiehuisje aan zee te kunnen krijgen kan je via deze link een kijkje nemen: impressie van zeilschip de Victoria S. Er is een motorbootje aanwezig om mooie vaartochtjes door de grachten en omgeving van Harlingen te maken. Je kan gebruikmaken van onze SUB. Aan dek kan een hangmat en een schommel opgehangen worden als jullie dat leuk vinden. Er is een zwemtrap zodat je naast het schip kan zwemmen.

De omgeving van ons vakantiehuisje aan zee

Als je praat over Harlingen, praat je over een gebied waar extreem veel te beleven is. Zeker wanneer je kinderen hebt, kan je geluk niet op. De afstand vanaf het vakantiehuisje naar het strand is 1km, waar je heerlijk kunt uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen, zwemmen, vliegeren, voetballen etc. Daarna genieten van een hapje of drankje in de sfeervolle strandtent. Harlingen heeft leuke winkeltjes, restaurants en grote zee- en visserschepen schepen in de haven.

Enkele tips:

Kortom: er is genoeg te doen in zowel in Harlingen als in de omgeving.

Prijzen van ons vakantiehuisje aan zee

  • Weekend : € 1550    (vrijdag 19:00 uur tot zondag 14:00 uur. In overleg kan je eventueel eerder aan boord)
  • Midweek : € 2150    (zondagavond 19:00 uur tot vrijdag 12:00 uur)
  • Week       : € 3000    (vrijdag- of zondagavond 19:00 uur tot vrijdag of zondag 12:00 uur)
  • Huurprijs is inclusief eindreiniging, opgemaakt bed met dekbed, toeristenbelasting, havengeld, gas en electra. De huurprijs is exclusief een vaartocht en catering.
  • Wij vragen een borg van € 250 cash bij aankomst. Bij vertrek ontvang je dit weer terug.
  • Er is altijd 1 bemanningslid aan boord aanwezig.

Jouw vakantiehuisje aan zee boeken?

Heb je interesse om ons schip als vakantiehuisje te boeken? Neem dan gerust even telefonisch of per mail contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Lees hier over een corona veilig verblijf aan boord.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord