De leukste teambuilding activiteiten aan boord

Om als bedrijf effectief samen te werken is het belangrijk om het sterke teamgevoel te voeden. Vooral na een vakantieperiode of wanneer het bedrijf een grote verandering heeft doorlopen. Maar hoe versterk je het teamgevoel?

Welke teambuilding activiteiten passen bij jullie als bedrijf en bij de personen in het team? Het is vaak moeilijk een activiteit uit te kiezen die voor iedereen wat te bieden heeft. Moeilijk, maar niet onmogelijk. Dat is waar een bedrijfsuitje aan boord van een prachtig zeilschip bij komt kijken. Aan boord is er namelijk voor ieder wat wils.

Teambuilding activiteiten bij Noordvaarder Zeilreizen

De teambuilding activiteiten die gedaan worden aan boord van onze prachtige zeilschepen zijn in allerlei vormen en variaties uit te voeren. Bovenal is er voor ieder wat wils. De actievelingen kunnen lekker meedraaien met de bemanning, terwijl de ander aan dek zit te ontspannen. Het is zo actief in te vullen als jullie zelf willen. Aan boord kunnen wij ook de faciliteiten beschikbaar stellen voor een vergadering of presentatie tussendoor. Ook de catering wordt voor jullie geregeld. Aan boord zijn jullie als team even helemaal weg van het kantoor en de werkplek. Zo leren jullie elkaar op een andere manier kennen en weten jullie na een dag zeilen precies wat jullie aan elkaar hebben.

Alles is mogelijk

Tijdens een dagje teambuilding is er aan boord van onze schepen alles mogelijk. Zo kunnen jullie onder andere kiezen voor een teamtraining zeilen, waarbij jullie een combinatie van fysieke en mentale activiteiten uitvoeren die gericht op het vormgeven van ervaringsleer. Jullie kunnen ook kiezen voor een vergadering aan boord of een 24-uurs brainstormsessie op zee. Maar natuurlijk is het ook mogelijk gewoon gezellig een dagje, of weekendje, te komen zeilen aan boord van onze prachtige schepen.

De leukste teambuilding activiteiten bij Noordvaarder

Na een dag zeilen met elkaar weten jullie precies wat jullie van elkaar kunnen verwachten. Daarnaast leren jullie talenten van elkaar die je misschien nooit van iemand wist. Het teamgevoel wordt alleen maar versterkt en jullie gaan met nieuwe wind in de zeilen jullie volgende uitdaging tegemoet. Bij Noordvaarder Zeilreizen staan wij er natuurlijk ook open voor om jullie teambuildingsdag op maat in te vullen. Hebben jullie specifieke wensen of behoeften? Geef ze dan gerust aan ons door. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden al jullie vragen en vertellen jullie alles over het zeilen met bedrijven bij Noordvaarder Zeilreizen.

Bekijk hier onze zeilschepen De Noordvaarder en De Victoria S.

De leukste teambuilding activiteiten bij Noordvaarder