Stevenaak Victoria S (24p)

Zeilen aan boord van Victoria S kenmerkt zich door een sportief, avontuurlijk en ontspannen karakter en er is volop ruimte voor uw eigen inbreng en wensen. Dit alles zorgt voor unieke en onvergetelijke ervaringen in een goede sfeer tijdens een zeiltocht op de Waddenzee of IJsselmeer. Het schip is een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, familieweekend, vriendenweekend of schoolreisje in de buitenlucht.

boeg victoria 

 

Ruime kombuis 

De scheepskeuken is volledig ingericht voor het bereiden van alle maaltijden voor 24 gasten (35 gasten bij dagtocht). Ze is voorzien van:

Ruime koelkast en vrieskast

4 pits horeca gasfornuis

gasoven onder het fornuis

Koffiezet apparaat

Uitgebreid assortiment grote pannen, borden, glazen en bestek e.d.

Barbecue is beschikbaar

Ruime store met kastruimte voor proviand


douche victoria s

douche victoria s 

 

Sfeervolle salon

De salon straalt een gemoedelijke scheepssfeer uit en is ruim genoeg om met de hele groep te zitten. Er is een Boze-muziekbox geinstalleerd (werkt via bluetooth), er zijn diverse gezelschapsspellen en een kleine scheepsbibliotheek. Voor kinderen is er een waddenkist om alle geheimen van het wad te ontdekken tijdens het droogvallen. Tevens is er een biertap voor een welverdiend "aanlegbiertje" (20 liter Jupilerfusten, 50 literfust op aanvraag). EHBO-koffer en zwemvesten zijn aanwezig.

 dagverblijf victoria s

dagverblijf victoria s

 

Heerlijk slapen aan boord

Het schip heeft 24 een-persoonsbedden verdeeld over 11 kamers:

8 x 2-persoonshutten

2 x 4- persoonshutten

De stapelbedden zijn voorzien van comfortabele matrassen met elk een goed hoofdkussen. De bedden zijn fris opgemaakt met hoeslaken en kussensloop. De hutten zijn voorzien van een wasbak met warm & koud stromend water, een verwarming en 220 V. Het hele schip kan verwarmd worden door de cv-installatie. Kinderbedje, dekbedden en handdoekenset zijn op aanvraag beschikbaar.

victoria hut voor

victoria hut voor

 

Luxe sanitair 

De Victoria S beschikt over 2 ruime douches met thermostaatkraan en 2 comfortabele toiletten. Het sanitair is opgeknapt in winter 2018/2019.      

toilet victoria sbtoilet victoria sb

 

Comfortabel aan dek

Het schip is voorzien van ruime dekken waarop je goed en veilig kunt bewegen. Je kan hier heerlijk zonnen, maar ook actief bezig zijn met het zeilwerk of genieten van de zee en haar humeuren. Het stuurwiel staat achter de schipperswoning en je bent hier altijd welkom voor een praatje, sturen, navigeren of helpen met het zeilen. Hierdoor heb je direct contact met de schipper. Voor het gemak is het schip uitgerust met elektrische zwaardlieren en electrische ankerlier. Voor de veiligheid is het dek 's avonds verlicht door middel van dekverlichting en kan je van- en aan boord via een gekeurde loopplank. De railing van het schip is 90 cm. hoog wat bijdraagt aan de veiligheid tijdens het varen. Aan dek, als het weer wat minder is kan er in de haven een regentent over de comfortabele zitkuip voor de roef worden gespannen. 

middendek victoria

middendek victoria 

 

Plattegrond Victoria S

20051105224407228

 

Welkom aan boord!