Een weekendje weg met de kinderen

Een weekendje weg met de kinderen kan een geweldige belevenis zijn! Je bent vooral op zoek naar iets waar de kinderen zich volop mee kunnen vermaken en jij ook af en toe een momentje rust kan pakken. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is een weekendje op een historisch zeilschip precies waar je naar op zoek bent! Tijdens een weekendje zeilen is er voor het hele gezin wat te beleven aan boord! Zeehondjes spotten, genieten van uitgebreide maaltijden in de salon, een Waddeneiland ontdekken en als het weer het toelaat, zullen we droogvallen op de Waddenzee!

Weekendje weg met de kinderen op de Waddenzee

Als je voorkeur naar de Waddenzee uitgaat voor een weekendje weg met de kinderen, dan staat er heel wat leuks op de planning! De kinderen gaan een onvergetelijk weekend tegemoet! Ze kunnen de bemanning een handje helpen, krijgen uitleg over het getij, sturen het prachtige zeilschip en leren knopen leggen. Tijdens het droogvallen op de Waddenzee gaan we met z’n allen van boord. Het ontdekken kan beginnen! De kinderen leren de wonderlijke wereld op de bodem van de zee kennen.

Een weekendje IJsselmeer

Wil je liever een weekendje weg met de kinderen op het IJsselmeer beleven? Dat is natuurlijk ook mogelijk! De kinderen leren van alles over de historische vissersdorpjes die het IJsselmeer omringen. Net zoals bij het weekendje op de Waddenzee, kunnen de kinderen ook hier van alles aan boord ondernemen. Eventjes schipper zijn van het schip? De kinderen krijgen het roer in eigen handen! Als lid van de bemanning mee zeilen? De bemanning leert jou alles van het leven aan boord. Na een onvergetelijk weekendje zeilen, op de Waddenzee of op het IJsselmeer, ben jij helemaal tot rust gekomen en hebben de kinderen volop genoten!

Zeilen met Noordvaarder Zeilreizen

Een weekendje weg met de kinderen bij Noordvaarder Zeilreizen is een gebeurtenis die je nooit meer vergeet! Boek nu alvast jouw weekendje weg door contact op te nemen met ons. Dit kan via het contactformulier, maar een belletje is natuurlijk ook altijd mogelijk! Op onze website hebben we meer informatie over onze zeilarrangementen en over onze historische zeilschepen! Ook hebben we alle praktische informatie voor u klaarstaan, zoals het eten aan boord, het getij en de overige reisinformatie. Toch nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met ons! Boek vandaag nog een onvergetelijk weekendje weg met de kinderen!

Het avontuur staat op je te wachten, ga je mee?