Groepsaccommodatie Friesland

Zoek jij een gepaste locatie in de natuur voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Boek dan één van onze historische zeilschepen als groepsaccommodatie in Friesland, waar je met jouw hele gezelschap terecht kunt. Onze groepsaccommodaties zijn het hele jaar door razend populair.

Waarom zou je onze groepsaccommodatie in Friesland boeken?

Wanneer je onze zeilschepen huurt dan heb je gelijk je groepsaccommodatie & activiteit in 1! Wie wil dat nou niet? Onze zeilschepen zijn de perfecte oplossing wanneer je met de familie, je vriendengroep, bedrijf of sportteam even weg wil. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 24-26 personen. Maar ook voor een kleinere groep is de accommodatie zeer geschikt. De zeilschepen zijn met zorg ingetimmerd en zeer comfortabel. Er zijn 11 kamers, 2 toiletten en 2 douches. De kombuis is volledig ingericht en hier kunnen heerlijke maaltijden bereid worden. Er is een extra store aanwezig voor het opslaan van proviand voor de zeilreis. In de sfeervolle scheepssalon kan je gezellig samen zitten tijdens de maaltijden of ’s avonds. Overdag kan je je er even terugtrekken om een boekje te lezen terwijl de rest aan dek te touwen in handen neemt.

Zeilende groepsaccommodatie in Friesland

Aan dek is een comfortabele zitkuip waar iedereen kan genieten van het prachtige uitzicht over de Waddenzee of het IJsselmeer. Tijdens de zeilreis naar de Waddeneilanden kan je actief meehelpen met het hijsen van de zeilen, schoten vieren of aantrekken, sturen en navigeren. Voor iedereen is er wat te doen aan boord van deze bijzondere groepsaccommodatie in Friesland. Harlingen is onze thuishaven. Van daaruit zeilen we zo naar een van de Waddeneilanden. Eenmaal in de haven afgemeerd dan kan ieder op eigen gelegenheid het eiland verkennen.

Boek jij onze groepsaccommodatie in Friesland?

Neem voor het maken van een boeking of een offerte op maat gerust contact met ons op via ons contactformulier. Je kan ons ook altijd even bellen of mailen. We stellen graag een mooi programma met jullie samen tijdens jullie verblijf in onze unieke groepaccommodatie. Zeil mee naar een uniek stukje Friesland dat Werelderfgoed is.

Zeil met ons mee! Wij weten de weg..