Noordvaarder Zeilreizen

Zeilreizen voor een onvergetelijke herinnering !

ONZE ARRANGEMENTENHOE TE BOEKEN

Een onvergetelijke zeilreis met Noordvaarder Zeilreizen

De koele wind waait door je haren op een warme, zomerse dag. Je ademt diep in en opent je ogen. Plotseling vallen alle zorgen van je af. Je voelt je opgelucht, vrij en onbezorgd. Een moment die je nooit meer zal vergeten. Onvergetelijke momenten met vrienden, familie of collega’s, die blijven je voor altijd bij! Varend op de Waddenzee of op het IJsselmeer beleef je het avontuur en kom je écht even helemaal tot rust. De schipper en bemanning van het zeilschip neemt jullie mee op avontuur. Jij boekt de zeilreis, de rest regelen wij. Waar wacht je nog op? Het avontuur wacht op je!

Lees hier meer over zeilen tijdens de Corona pandemie.

Steun het behoud van de meer dan 100 jaar oude schepen en wordt Vriend!

De zeilreis van je dromen

Van droogvallen op de Waddenzee tot relaxen op het IJsselmeer, bij Noordvaarder Zeilreizen wordt jouw droom werkelijkheid. Wij organiseren jouw zeilreis of boottocht op het IJsselmeer en de Waddenzee. Het enige wat je hoeft te doen is optimaal genieten van een zorgeloze reis! Je kunt het zo actief maken als je zelf wilt. Zeil actief mee als volwaardig bemanningslid of relax met een boek aan dek! Onze ligplaats is in Harlingen, de perfecte plek om jouw reis te beginnen. Voor je het weet zijn de zeilen gehesen en ben je op de Waddenzee. Het IJsselmeer ligt ook om de hoek van onze havenplaats. Samen hijsen we de zeilen en varen we richting de horizon. Kortom: Er staat niets in de weg voor jouw perfecte weekendje weg met vrienden, familie of collega’s.

 
VAAR, VERKEN, BELEEF & ONTDEK MET NOORDVAARDER ZEILREIZEN
BELEVING, AVONTUUR, SERVICE & VEILIGHEID STAAN HOOG IN HET VAANDEL
VAN FAMILIEWEEKEND TOT MEETING! NOORDVAARDER ZEILREIZEN STAAT VOOR JE KAAR

Voor iedereen de perfecte zeilreis

Ben je op zoek naar een origineel teamuitje? Wij hebben het perfecte teambuildingsarrangement! Wil je een weekendje relaxen met vrienden of familie? Noordvaarder Zeilreizen heeft daar het perfecte arrangement voor! Maar dat is nog lang niet alles. Wij hebben specifieke arrangementen voor scholen, bedrijven, meezeilers en vrienden en familie. Zo vind je altijd het arrangement dat precies bij jou past. Van officiële trouwlocatie tot avontuurlijke schoolreisje, het zeilarrangement van jouw dromen wacht op je!