Leuke uitjes voor jong & oud

Alvast aan het nadenken voor een leuk uitje in 2020? Dan hebben we heel wat leuks voor je in ons arrangement!

Bij Noordvaarder Zeilreizen hebben we namelijk allerlei zeilarrangementen waar je uit kunt kiezen. We hebben arrangementen specifiek voor families en vriendengroepen, voor bedrijven hebben de leukste bedrijfsuitjes, voor scholen hebben we schoolreisarrangementen en voor individuele zeilers (en kleine groepjes) hebben we meezeilarrangementen. Elk arrangement is erop ingericht zodat je het in kunt delen zoals je zelf wilt. Wil je een actieve, avontuurlijke zeilreis? Of juist eentje om helemaal tot rust te komen en te genieten van de prachtige Friese natuur? Waar de voorkeur ook naar uit gaat, bij Noordvaarder Zeilreizen zit je goed!

Leuke uitjes voor gezinnen

Hebben jullie zin om als gezin een weekendje Waddenzee mee te maken? Dan is het WeekendZeil arrangement wat voor jullie! Tijdens een weekendje weg op de Waddenzee worden onvergetelijke herinneringen gevormd. Voor iedereen is er wat te beleven aan boord van één van onze prachtige zeilschepen. De avonturiers kunnen de bemanning een handje helpen tijdens het zeilen en de rustzoekers kunnen heerlijk aan dek, in de zon een goed boek lezen. We overnachten op een Waddeneiland of, als het weer het toelaat, op een zandbank op de Waddenzee!

Leuke uitjes voor bedrijven

Ook voor bedrijven hebben we allerlei mogelijkheden aan boord! Zo kunnen jullie kiezen voor een uitdagende teamtraining, een 24 uurs brainstormsessie, een actief dagje zeilen of een weekendje zeilen met collega’s. Natuurlijk kunnen jullie ook een schip huren als inspirerende vergaderlocatie! Wat jullie wens ook is, aan boord van één van onze prachtige zeilschepen wordt jullie heisessie omgetoverd tot onvergetelijk zeilsessie! De catering gedurende jullie arrangement wordt met dagverse producten verzorgd in de scheepskombuis door de scheepskok. Laat jullie verwennen met culinaire lekkernijen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen het dagmenu samen zodat het aan alle wensen voldoet.

Iedereen geniet aan boord

Aan boord draait het om gezelligheid, veiligheid, avontuur en rust. Met zijn allen genieten we aan boord van al wat de Waddenzee ons te bieden heeft. Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze bemanningsleden. Zij kunnen u alles vertellen over de zeilarrangementen van Noordvaarder Zeilreizen. Wilt u alvast een zeilreis organiseren voor 2020? Bekijk het aanbod, kies uw favoriet en geef het aan ons door via het contactformulier. Het avontuur staat op je te wachten! Durf jij aan boord te stappen voor een zeilarrangement vol plezier?

Het avontuur staat op je te wachten, ga je mee?