MENU
Nieuws
 • REGISTREER

Yes! Het zeilseizoen is weer begonnen! Het is even stil geweest op onze website, maar alle tijd hebben we gestopt in het opknappen van Stevenaak de Victoria S. We hebben in maart een proef-zeilweekend gemaakt waaruit nog een werklijst ontstond.

brandarisrace

De Noordvaarder was er weer bij op 21 oktober 2017! Zuid-zuidoost 6-7 bft, wind en stroom mee naar Terschelling met een vloot van 70 schepen.

Buiten is het stormachtig, maar binnen in de schepen wordt er hard gewerkt zodat ze eind maart weer netjes zijn om de eerste gasten te verwelkomen.

Vacature staat niet meer open. Voor het zeilseizoen 2018 zijn wij opzoek naar een enthousiaste en representatieve schipper (m/v). Ervaring is fijn, maar ook als je net begint als schipper zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Klipper of Stevenaak

Bij ons kun je boeken op de Noordvaarder, een zogenaamde Klipper of op de Victoria S die een Stevenaak wordt genoemd. Wat is nu het verschil?

 

vanaf 2018 bij ons te boeken!

vacature-matroos-zeilvaart-harlingen

Voor de Victoria s zoeken we nog een Matroos. Hou je van werken op een zeilschip? Wij varen met zeilklipper de Noordvaarder en Stevenaak de Victoria S vanuit Harlingen op de Waddenzee en het IJsselmeer. De Noordvaarder heeft inmiddels een maat.

zeilen waddenzee

In Oktober dit jaar hebben we nog enkele weken en weekenden beschikbaar om een schitterend zeilavontuur te beleven! Iedereen denkt bij 'zeilen in oktober' aan regen, wind en kou. Toch is dat niet helemaal waar!

Bel terug

 1. Geen naam ingevuld
 2. Geen correct telefoonnummer
 3. Geen (geldig) e-mailadres
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Noordvaarder Zeilreizen

 • Ligplaats
 • Zuiderhaven tegenover nr 78
 • 8861 XV Harlingen
 • Elske: 06-46116273
 • Michael: 06-51438486
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook noordvaarder