MENU
Nieuws
 • REGISTREER

Buiten is het stormachtig, maar binnen in de schepen wordt er hard gewerkt zodat ze eind maart weer netjes zijn om de eerste gasten te verwelkomen.

Voor het zeilseizoen 2018 zijn wij opzoek naar een enthousiaste en representatieve schipper (m/v). Ervaring is fijn, maar ook als je net begint als schipper zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Klipper of Stevenaak

Bij ons kun je boeken op de Noordvaarder, een zogenaamde Klipper of op de Victoria S die een Stevenaak wordt genoemd. Wat is nu het verschil?

 

vanaf 2018 bij ons te boeken!

vacature-matroos-zeilvaart-harlingen

 

Werken op een zeilschip!

Wij varen met zeilklipper de Noordvaarder en Stevenaak de Victoria S vanuit Harlingen op de Waddenzee en het IJsselmeer. Voor voor de Victoria zijn we opzoek naar een matroos voor seizoen 2018. De Noordvaarder heeft inmiddels een maat.

zeilen waddenzee

In Oktober dit jaar hebben we nog enkele weken en weekenden beschikbaar om een schitterend zeilavontuur te beleven! Iedereen denkt bij 'zeilen in oktober' aan regen, wind en kou. Toch is dat niet helemaal waar!

brandarisrace

De Noordvaarder was er weer bij op 21 oktober 2017! Zuid-zuidoost 6-7 bft, wind en stroom mee naar Terschelling met een vloot van 70 schepen.

matroos noordvaarder

 

Ik ben Helene, maat op de Noordvaarder deze zomer. Drie jaar geleden stond ik voor de eerste keer op een zeilschip en sindsdien heeft mijn enthousiastme voor wind en water alleen maar toegenomen.

Bel terug

 1. Geen naam ingevuld
 2. Geen correct telefoonnummer
 3. Geen (geldig) e-mailadres
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Noordvaarder Zeilreizen

 • Ligplaats
 • Zuiderhaven tegenover nr 78
 • 8861 XV Harlingen
 • Elske: 06-46116273
 • Michael: 06-51438486
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook noordvaarder