Zeezeilen voor de zielenrust

Overvolle agenda’s, deadlines die zich opstapelen, kinderen naar school brengen, files, koken, sporten, vrijwilligerswerk… kortom: druk!

In deze alledaagse drukte vergeten we vaak hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor onszelf. Het gaat namelijk alsmaar door. Herken jij dit en wil je nu je relax-momentje regelen? Lees dan snel verder. We vertellen je namelijk wat zeezeilen met de mens doet, en hoe het jou zal helpen om langdurig tot rust te komen.

We herkennen allemaal het gevoel van onrust.

Onrust is slecht voor het lichaam. We slapen minder, eten meer, worden gestrest, wat in vele gevallen kan leiden tot een burn-out. Het is daarom ook belangrijk een relax-momentje in te plannen. En dan het liefst eentje waar je nog lang van kunt profiteren, toch? Daarom is een zeilreis de perfecte oplossing tegen de stress!

Met Noordvaarder Zeilreizen zeezeilen

Tijdens één van onze zeilreizen ontdek je een ongeëvenaard gevoel van vrijheid. Je stapt aan boord in de havenstad Harlingen. Het moment dat je aan boord bent, is het alsof je de deur hebt opengedaan tot een andere wereld. Zodra we de zeilen hijsen en koers zetten richting de Waddenzee vallen alle zorgen van je af. De zeewind frist je op en de zon schijnt lekker warm op je gezicht. Het zeezeilen begint pas echt wanneer de golven het schip op en neer bewegen, we overstag gaan en we ons eerste borrel aan boord drinken.

Leren zeilen tijdens het zeezeilen

Tijdens het zeilen leer je ook meezeilen met de bemanning. Je leert wat het zeemansleven echt inhoudt. ’s Avonds geniet je van een heerlijke zee maaltijd in de salon, of aan dek. Je kunt de reis zo invullen als jij zelf wilt. Tijdens het zeilen op de Waddenzee zullen we ook droogvallen. Tijdens het droogvallen, wachten we geduldig tot al het water weggelopen is. Dan stappen we van boord, op de bodem van de zee! Wanneer het getij weer keert stappen we aan boord. Zodra het water op peil is zetten we de koers naar het volgende avontuur.

De zeilreizen van Noordvaarder Zeilreizen

Bij Noordvaarder Zeilreizen kun je kiezen uit een ruim aanbod zeilreizen. Zo hebben we bijvoorbeeld reizen specifiek voor gezinnen, zeilreizen voor bedrijven en zeilreizen voor scholen. Heb je een vraag over een zeilreis of wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Het avontuur staat op je te wachten, ga je mee?