Zeilen als bedrijfsuitje op het IJsselmeer

De kern van een bedrijfsuitje is meestal teambuilding. Door samen activiteiten te ondernemen leren collega’s elkaar op een andere wijze kennen. Maar welke activiteit past bij het gehele team? Dat is vaak nog al lastig te bepalen. De één wil een actief uitje vol avontuur en de ander wil liever lekker kunnen relaxen met een hapje en een drankje.

Het lijkt soms lastig om een activiteit te vinden die iedereen wat te bieden heeft, maar wees niet gevreesd. Noordvaarder Zeilreizen heeft voor u de oplossing. Tijdens het zeilen met een bedrijfsuitje op het IJsselmeer geniet iedereen van een onvergetelijke dag.

Avontuurlijk bedrijfsuitje: zeilen op het IJsselmeer

Voor de avonturiers in uw team is een bedrijfsuitje aan boord van een prachtig zeilschip een onvergetelijke belevenis. Ze hijsen de zeilen, sturen het schip en draaien volledig mee met de bemanning! De échte zeemans-ervaring dus. Het samenwerken aan boord van een zeilschip is met niets anders te vergelijken. Na een dag aan boord is de groep een ware team geworden. Ze hebben elkaar op een andere manier kunnen leren kennen en weten nu precies wat ze aan elkaar hebben. De collega’s kunnen nu elke uitdaging aan en hebben samen een bijzondere dag beleefd.

Ontspannen bedrijfsuitje: zeilen op het IJsselmeer

Aan boord van een zeilschip is er veel actie te beleven. Maar gelukkig is er ook alle tijd en ruimte om heerlijk tot rust te komen. Voor degenen die liever aan het zonnebaden zijn met een lekker hapje en drankje is er natuurlijk ook de ruimte! Eenmaal op zee komen jullie in een andere wereld terecht. Weg van alle drukte, planningen, meetings en telefoontjes. Samen als collega’s komen jullie helemaal tot rust en leren jullie elkaar beter kennen tijdens het ontspannen aan dek. Na een dag te hebben genoten van de zon, de wind en de gezonde zeelucht gaan jullie weer vol energie aan het werk.

Onvergetelijk bedrijfsuitje: zeilen op het IJsselmeer met Noordvaarder

Een bedrijfsuitje aan boord van één van onze schepen heeft voor ieder wat wils. Ongeacht hoe groot of klein de verschillen binnen het team zijn, na een bedrijfsuitje aan boord van een prachtig zeilschip weten jullie goed samen te werken. Bedrijven zijn bij ons ook aan het juiste adres voor vergaderingen aan zee, brainstormsessies, een weekendje zeilen met collega’s en zeiltrainingen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken met al uw vragen.

Het IJsselmeer is een hele bijzondere belevenis!