Zeilen op het IJsselmeer

Wil je een onvergetelijk uitje samen met vrienden of familie beleven? Dan is een zeilreis op het IJsselmeer precies waar je naar op zoek bent! Zeilen op het IJsselmeer is namelijk een hele bijzondere belevenis! Op een prachtig zeilschip ontdek je allerlei oud-Hollandse dorpjes rondom het IJsselmeer. De ultieme manier om het karakter van deze vissersdorpjes te ervaren is natuurlijk aan boord van een echt zeilschip.

Naast onvergetelijke dagtochten bieden we ook de mogelijkheid om een weekendje te komen zeilen of zelfs een hele week! En de route? Die bepalen jullie samen met de schipper!

Ontdek het zeilen op het IJsselmeer

Tijdens het zeilen op het IJsselmeer ervaar je het echte zeemansleven. Onder het genot van heerlijk hapje en drankje genieten jullie van het adembenemende landschap, de mooiste zonsondergangen en de gezelligheid aan boord van een prachtig zeilschip. Het zeilen op het IJsselmeer is zo actief of ontspannend als je het zelf wilt maken.

Houd je van een uitdaging?

Dan kun je de bemanning meehelpen aan boord! Houd je juist van heerlijk ontspannen? Dan kun je lekker gaan zonnebaden aan dek! Met Noordvaarder Zeilreizen ervaar je pas echt de vrijheid van het zeilen!

Catering tijdens het zeilen op het IJsselmeer

Tijdens het zeilen op het IJsselmeer kunnen jullie gebruik maken van ons verwen-menu, waarin de catering volledig wordt verzorgd. Natuurlijk is het tijdens de zeiltocht ook mogelijk zelf te koken aan boord. Dan kunnen jullie gezellig in de scheepskombuis lekkere hapjes en complete maaltijden voorbereiden! De mogelijkheden zijn eindeloos aan boord van onze schepen.

De schepen van Noordvaarder Zeilreizen

De keuze voor het schip wordt bepaald door de beschikbaarheid van het schip en jullie eigen voorkeur. We hebben twee prachtige zeilklippers ter beschikking, de Noordvaarder en de Victoria S. De Noordvaarder is een fijn zeilschip met slaapplek voor 26 personen. Met een uitgebreid scheepskombuis en een ruime salon is de Noordvaarder perfect voor grote familie- of vrienden zeilreizen. Ook de Victoria S is een heerlijk zeilschip. Met slaapplek voor 24 personen is ook de Victoria S de perfecte locatie voor onvergetelijke zeilreizen! Boek nu gemakkelijk en snel jullie onvergetelijke zeilreis via ons contactformulier. Je vult de contactgegevens in en geeft in het bericht aan om welk zeilreis het gaat. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Het IJsselmeer is een hele bijzondere belevenis!