Overnachten Oerol 2018

Met vrienden, familie of collega's zeilend naar Oerol en overnachten aan boord van ons schip in de haven van Terschelling. Je eigen groepsaccommodatie op loopafstand het podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 5

De voorstellingen worden speciaal voor de bijzondere locaties gemaakt of daarop aangepast. Van grote spektakelstukken tot mime, van intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties. Je treft het aan in de duinen, op het strand, in bossen, op dijken, in schuren en gewoon op straat.

Zeil mee naar het eiland Terschelling zodat je daar je eigen groepaccommodatie hebt voor de overnachtingen. Je kan als groep gebruik maken van de volledig ingerichte keuken voor het bereiden van je maaltijden, in de salon of aan dek kan je na genieten van de indrukken op het eiland. De Noordvaarder heeft 26 slaapplaatsen verdeeld over 2- en 4-persoonskamers. Er zijn aan boord 2 douches en 2 toiletten. 

Nodig (sport)vrienden, familie of collega's uit en geniet van het zeilen en het Oerol festival op Terschelling!

Wanneer & huurprijs

  • 2e weekend Oerol: vr 22 juni 13:00 uur tot zo 24 juni 2018 17:00 uur  Noordvaarder: € 3260,00 -->Prijs p.p. 125,38 euro o.b.v. maximaal 26 gasten.
  • Huurprijs is inclusief bemanning, havengeld, toeristenbelasting en dieselkosten. 
  • Huurprijs is exclusief dekbedden, catering en eindreiniging (€ 105,00). Indien gewenst kunnen we de catering en dekbedden verzorgen. 
    Verder zijn er geen bijkomende kosten.

 

Programma:
  • Vrijdag's inschepen in Harlingen en vertrekken naar Terschelling.
  • Zaterdag blijven we in de haven liggen en geniet je op het eiland van het festival.
  • Zondagmiddag zeilen we weer naar Harlingen, waar we weer afscheid van elkaar nemen.

 

Heb je interesse en wil je boeken of heb je nog vragen dan kan je gerust contact met ons opnemen.

40d m.j. van t erve mg 0623 13 59 18arrangement oerolnoordvaarder zeilreizen waddenzee ijsselmeer 1 6