Vergaderen aan zee

Inspirerend vergaderen! Nodig je collega's, relaties of personeel uit voor een vergadering, training of brainstormsessie aan boord van ons zeilschip. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht van de Waddenzee?

Zeilen & Kitesurfen

Een ideale combinatie van twee fantastische watersporten op de Waddenzee of IJsselmeer!  Tijdens de zeilreis bepalen wind en getij wat de ideale kite lokatie is en zeilen we daarnaartoe.

Weekendje zeilen met collega's

Personeelsreis of bedrijfsuitje zeilen! Samen het water op is teambuilden! Zeil een weekend mee aan boord van onze stoere zeilschepen, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega's!

Overnachten Oerol 2021

Met vrienden, familie of collega's zeilend naar Oerol en overnachten aan boord van ons schip in de haven van Terschelling. Je eigen groepsaccommodatie (max. 26 p.) op loopafstand van Oerol!

Teamtraining Zeilen

Teamgeest is net als de wind! "Het is iets ongrijpbaars. Je kunt het niet zien, alleen voelen, maar niets brengt je verder dan het geloof in elkaars kunnen."

Previous Next

Historisch vakantiehuisje aan zee

Onthaasten aan zee en overnachten op een heel bijzonder historisch zeilschip uit 1876! Dat zijn natuurlijk super leuke ingredienten voor een vakantie in eigen land!

24 uurs brainstormsessie op zee

Wil jij een brainstormsessie op zee? Reis mee met Noordvaarder Zeilreizen. Wij weten de weg! Bij een brainstormsessie staat creativiteit centraal!

Mini zeilvakantie op de Waddenzee

Wil jij er even tussenuit met een vriend of vriendin, een familielid of gewoon lekker alleen? Dan is onze mini zeilvakantie 24 - 26 april 2020 op de Waddenzee precies wat je nodig hebt! In verband met het coronavirus wordt er voor deze reis een nieuwe datum gepland. 

Geen heisessie maar een zeilsessie

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw heisessie? Maak er een zeilsessie van! Zeil met ons mee op één van onze historische zeilschepen.

Slaapschip Oerol 2021

Onze zeilschepen Noordvaarder en Victoria S zijn slaapschip tijdens Oerol  2020 in de haven van Terschelling. Dat tien dagen lang het podium is voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

Dagje zeilen met collega's

Unieke activiteit voor een personeelsdag of bedrijfsuitje op de Waddenzee wat werelderfgoed is! Samen zeilen is teambuilden

zeilen op de waddenzee

Fotografie workshop 2021

In 2020 en 2021 organiseren we een fotografie workshop aan boord van ons zeilschip de Victoria S op de Waddenzee. 

Schoolreis zeilen Waddenzee & Friesland

Zeilen is een unieke ervaring voor jongeren en scholieren! Deze schoolreis zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer bevordert de individuele ontwikkeling en de teamgeest van de klas!

Herfstvakantie: familiezeilreis

Een hele week samen in de buitenlucht! Stap aan boord met je gezin en beleef een bijzondere zeilzwerftocht op de Waddenzee speciaal voor ouders en kinderen. 

Weekend zeilen Waddenzee

Een actief groepsuitje in Friesland! Met (sport)vrienden, familie of collega's een weekend zeilen & genieten van wind en water, zeil dan met ons mee. Wij weten de weg!

Zeilzwerven en kajakken 2021

Zeilzwerven, kajakken op de Waddenzee en eilandhoppen. Een prachtige zeilreis voor individuele deelname. Een deel van de groep gaat kajakken en een deel van de groep gaat zeilen.

zeilen met kinderen

Familie zeilreis

Een kinderavontuur aan boord! Geef je kinderen een onvergetelijke ervaring en zeil mee op de Waddenzee. Droogvallen, krabbetjes, zeesterretjes, mosseltjes zoeken, zeehonden spotten, zwemmen en naar het strand. 

Yoga en zeilen 4-7 september 2020

Yoga is de ultieme vorm van training voor lichaam en geest. Het is dé manier om ontspannen en gezond te blijven.

Noordvaarder Zeilreizen

  • Ligplaats
  • Zuiderhaven tegenover nr 78
  • 8861 XV Harlingen
  • Elske: 06-46116273
  • Michael: 06-51438486
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STO GarantAangesloten bij
STO Garant
De garantieregeling
voor de Richtlijn Pakketreizen