Weekend zeilen Waddenzee

Groepsarrangement zeilen met (sport)vrienden, familie of collega's. Stap aan boord en kom tot rust! Wil je een weekendje genieten van wind en water, zeil dan met ons mee. Deze zeilreis nemen we je mee naar de unieke plekken op het Wad. 

Zeilen met collega's

Personeelsuitje, teamdag of relatiedag op het water. Samen zeilen is teambuilden! Zeil een dag of weekend mee aan boord van onze stoere schepen, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega's!

Zeilen & Kitesurfen

Een ideale combinatie van twee fantastische watersporten op de Waddenzee of IJsselmeer!  In het weekend bepalen wind en getij wat de ideale kite lokatie is en zeilen we daarnaartoe.

Slaapschip Oerol 2018

De Noordvaarder is slaapschip tijdens Oerol in de haven van Terschelling. Dat tien dagen lang het podium is voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De voorstellingenworden speciaal voor de bijzondere locaties gemaakt of daarop aangepast. 

Meezeilreis Waddenzee

Stap 28-30 september aan boord en geniet van het zeilavontuur op de Waddenzee. Overnachten aan boord in de haven van Terschelling of Vlieland. Of droogvallen en vooranker op de Waddenzee overnachten.

zeilen op de waddenzee

Fotografie workshop 2018

Van vrijdag 29 juni tot zondag 1 juli 2018 organiseert Jan Reijnders voor de vierde keer een fotografie workshop aan boord van ons zeilschip de Victoria S op de Waddenzee. 

Vergaderen aan zee

Inspirerend vergaderen! Nodig uw collega's, relaties of personeel uit voor een vergadering, training of brainstormsessie aan boord van een zeilschip. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht van de Waddenzee?

Overnachten Oerol 2018

Met vrienden, familie of collega's zeilend naar Oerol en overnachten aan boord van ons schip in de haven van Terschelling. Je eigen groepsaccommodatie op loopafstand het podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

Teamtraining Zeilen

Teamgeest is net als de wind! "Het is iets ongrijpbaars. Je kunt het niet zien, alleen voelen, maar niets brengt je verder dan het geloof in elkaars kunnen."

Herfstvakantie: familiezeilreis

Een hele week samen in de buitenlucht! Stap aan boord met je gezin en beleef een bijzondere zeilzwerftocht op de Waddenzee speciaal voor ouders en kinderen. 

zeilen met kinderen

Zeilen met kinderen

Een kinderavontuur aan boord! Geef je kinderen een onvergetelijke ervaring en zeil mee op een historisch zeilschip. Droogvallen, krabbetjes, zeesterretjes, mosseltjes zoeken, zeehonden spotten, zwemmen en naar het strand. 

Zeilzwerven en kajakken

Zeilzwerven, kajakken op de Waddenzee en eilandhoppen. Een prachtige zeilreis voor individuele deelname. Een deel van de groep gaat kajakken en een deel van de groep gaat zeilen. Periode: 12-19 augustus 2018.

Schoolreisje & zeilen

Zeilen is een unieke ervaring voor jongeren en scholieren! Dit schoolreisje bevordert de individuele ontwikkeling en de teamgeest van de klas!

Noordvaarder Zeilreizen

  • Ligplaats
  • Zuiderhaven tegenover nr 78
  • 8861 XV Harlingen
  • Elske: 06-46116273
  • Michael: 06-51438486
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook noordvaarder