Vergaderen aan zee

Inspirerend vergaderen! Nodig je collega's, relaties of personeel uit voor een vergadering, training of brainstormsessie aan boord van ons zeilschip. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht van de Waddenzee?

Zeilen & Kitesurfen

Een ideale combinatie van twee fantastische watersporten op de Waddenzee of IJsselmeer!  Tijdens de zeilreis bepalen wind en getij wat de ideale kite lokatie is en zeilen we daarnaartoe.

Teamtraining Zeilen

Teamgeest is net als de wind! "Het is iets ongrijpbaars. Je kunt het niet zien, alleen voelen, maar niets brengt je verder dan het geloof in elkaars kunnen."

zeilen met kinderen

Familie zeilreis

Een kinderavontuur aan boord! Geef je kinderen een onvergetelijke ervaring en zeil mee op de Waddenzee. Droogvallen, krabbetjes, zeesterretjes, mosseltjes zoeken, zeehonden spotten, zwemmen en naar het strand. 

Weekendje zeilen met collega's

Personeelsreis of bedrijfsuitje zeilen! Samen het water op is teambuilden! Zeil een weekend mee aan boord van onze stoere zeilschepen, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega's!

Overnachten Oerol 2019

Met vrienden, familie of collega's zeilend naar Oerol en overnachten aan boord van ons schip in de haven van Terschelling. Je eigen groepsaccommodatie (max. 26 p.) op loopafstand van Oerol!

Dagje zeilen met collega's

Unieke activiteit voor een personeelsdag of bedrijfsuitje op de Waddenzee wat werelderfgoed is! Samen zeilen is teambuilden

Meezeilreis Waddenzee

28-30 juni 2019: beleef onze meezeilreis voor opstappers! Ben je alleen, met een vriend(in) of familielid en zin om te zeilen? Stap aan boord en geniet van het zeilavontuur op de Waddenzee. 

Geen heisessie maar een zeilsessie

Binnenkort meer over onze unieke locatie voor een zeilsessie in een bijzonder natuurgebied!

Slaapschip Oerol 2019

Onze zeilschepen Noordvaarder en Victoria S zijn slaapschip tijdens Oerol  2019 in de haven van Terschelling. Dat tien dagen lang het podium is voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

24 uurs brainstorm arrangement

Binnenkort meer over onze brainstormlocatie op zee met heerlijk verzorgde catering!

zeilen op de waddenzee

Fotografie workshop 2019

In 2019 organiseert Jan Reijnders voor de vijfde keer een fotografie workshop aan boord van ons zeilschip de Victoria S op de Waddenzee. 

Schoolreisje & zeilen

Zeilen is een unieke ervaring voor jongeren en scholieren! Dit schoolreisje bevordert de individuele ontwikkeling en de teamgeest van de klas!

Herfstvakantie: familiezeilreis

Een hele week samen in de buitenlucht! Stap aan boord met je gezin en beleef een bijzondere zeilzwerftocht op de Waddenzee speciaal voor ouders en kinderen. 

Weekend zeilen Waddenzee

Een actief groepsuitje in Friesland! Met (sport)vrienden, familie of collega's een weekendje genieten van wind en water, zeil dan met ons mee. Wij weten de weg!

Zeilzwerven en kajakken

Zeilzwerven, kajakken op de Waddenzee en eilandhoppen. Een prachtige zeilreis voor individuele deelname. Een deel van de groep gaat kajakken en een deel van de groep gaat zeilen.

Noordvaarder Zeilreizen

  • Ligplaats
  • Zuiderhaven tegenover nr 78
  • 8861 XV Harlingen
  • Elske: 06-46116273
  • Michael: 06-51438486
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STO GarantAangesloten bij
STO Garant
De garantieregeling
voor de Richtlijn Pakketreizen