Zeilen met collega's

Personeelsuitje, teamdag of relatiedag op het water. Samen zeilen is teambuilden! Zeil een dag of weekend mee aan boord van onze stoere schepen, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega's!

De schepen Noordvaarder en Victoria S zijn geschikt om met grote en kleine groepen fanatiek te zeilen op de Waddenzee. Wanneer beide schepen gehuurd worden ontstaat er op het water meestal competitie tussen beide snelle schepen! Maar ook voor groepen vanaf c.a. 10 personen kan er fanatiek met het schip gezeild worden.  

Capaciteit van de schepen:

  • Dagtocht Victoria S: maximaal 30 gasten.
  • Meerdaagsetocht Victoria S: maximaal 24 gasten.
  • Dagtocht Noordvaarder: maximaal 35 gasten.
  • Meerdaagsetocht: maximaal 26 gasten

 

Onder begeleiding van ons kunt u zelf tijdens deze dagtocht zeilen op de Waddenzee de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren. Naast actief zeilen is er zeker ook tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten. De catering aan boord wordt met dagverse producten verzorgd in de kombuis door de scheepskok. Laat u verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen met u het dagmenu samen zodat het aan al uw wensen en budget voldoet. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Inspirerende vergaderlocatie aan zee

Tip: combineer het de zeiltocht met collega's op de Waddenzee met vergaderen, een training of brainstorm aan boord. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen of een training dan frisse zeelucht? Aan boord kunt u uitstekend vergaderen of braistormen in de comfortabele salon. Vergaderen op zee is de perfecte combinatie tussen ontspanning en werk. Na een goede brainstorm waai je natuurlijk lekker uit aan dek en staat er een hapje en een drankje klaar. Informeer naar de mogelijkheden op onze unieke vergaderlocatie.

Stap aan boord en beleef een inspirerend en avontuurlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamdag of relatiedag. De zeiltocht is volledig verzorgd en u kunt genieten van wind, water, eten en zeilen. De huurprijzen kunt u hier nalezen en neem gerust contact met ons op als er vragen zijn. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte.

Samen zeilen is teambuilden!

 

catering03

noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 7noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 19noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 20
noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 3catering02