Meezeilreis Waddenzee

28-30 juni 2019: beleef onze meezeilreis voor opstappers! Ben je alleen, met een vriend(in) of familielid en zin om te zeilen? Stap aan boord en geniet van het zeilavontuur op de Waddenzee. 

noa aan dek

Programma zeilweekend

Op vrijdag ben je vanaf 20.00 uur welkom aan boord van de de Noordvaarder te Harlingen (ligplaats in het centrum) en maak je kennis met de bemanning en de andere gasten. Op zaterdag gaan na het ontbijt de trossen los en wordt er na de zeil-uitleg zeil gezet. Je kan zelf actief de touwen in handen nemen, navigeren of sturen, maar ook ontspannen aan dek genieten en uitwaaien met het uitzicht op zee. In de middag zal het schip af meren in de haven van Terschelling waar dan nog voldoende tijd is om het eiland te ontdekken met een mooie wandeling of per fiets. We meren af in het dorpje West- Terschelling wat zeker een bezoekje waard is. Je loop zo het dorpje of de duinen in. De buitenlucht maakt hongering en in de kombuis wordt een heerlijke avondmaaltijd bereid. Op zondag zullen in de loop van de ochtend de zeilen weer gehesen worden en gaat de zeiltocht terug richting Harlingen. Hier zal het schip aan het einde van de middag weer afmeren en nemen we afscheid van elkaar. Waardevolle herinneringen neem je als soevenir mee naar huis. 

Het verblijf is op basis van volpension. De maaltijden worden met dagverse producten bereid in de kombuis door de scheepskok. Koffie & thee en fruit is onbeperkt. In de middag en 's avonds wordt er nog een borrelhapje op tafel gezet.

Hoewel we als groep aan boord zijn is er voldoende ruimte en tijd voor jezelf om even een boek te lezen, je terug te trekken of het eiland op te gaan. 

 

Reisinformatie zeilweekend

  • Je vaart met het prachtige zeilschip de Noordvaarder .
  • Prijs: 190,00 euro per persoon. Meerprijs voor een 1-persoonskamer is 100,00 euro. Anders deel je een kamer.
  • Deze prijs is inclusief borrelhapje op vrijdagavond, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner zaterdag, koffie & thee en fruit, dekbed & handdoekenset.
  • De drankjes aan boord zijn niet inbegrepen (frisdrank €1,50 / tapbiertje €1,50 / rode en witte wijn €2,20), aan het einde van de reis contant a/b betalen.
  • Inschepen: vrijdag vanaf 20.00 uur in Harlingen.
  • Uitschepen: zondag 17.00 uur in Harlingen.
  • Er zijn verder geen bijkomende kosten.
  • Betaald parkeren om uit te laden kan naast het schip. Het weekend kan de auto op een betaald lang-parkerenplek staan. Wij informeren je hierover bij aankomst. Treinstation is op loopafstand.
  • Albert Heijn is op loop afstand als je zelf nog even wat proviand wil halen.

 

Boeken & contact

Voor het boeken van een kamer, het plaatsen van een vrijblijvende optie of meer informatie kan je gerust contact met ons opnemen.

 

Weekendje weg met vrienden of familie!