Meezeilreis Waddenzee

Stap 28-30 september aan boord en geniet van het zeilavontuur op de Waddenzee. Overnachten aan boord in de haven van Terschelling of Vlieland. Of droogvallen en vooranker op de Waddenzee overnachten.

noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 2

Op vrijdag ben je vanaf 20.00 uur welkom aan boord van de Victoria S te Harlingen en maak je kennis met de bemanning en de andere gasten. Op zaterdag gaan na het ontbijt de trossen los en wordt er na uitleg van de bemanning zeil gezet. Je kan zelf actief de touwen in handen nemen, navigeren of sturen, maar ook ontspannen aan dek genieten van alle nieuwe indrukken. In de middag zal het schip af meren in de haven van Terschelling / Vlieland waar dan nog voldoende tijd is om het eiland te verkennen met een mooie wandeling of per fiets. De buitenlucht maakt hongering en in de kombuis wordt een heerlijke avondmaaltijd bereid. Op zondag zullen in de loop van de ochtend de zeilen weer gehesen worden en het gaat de zeiltocht terug richting Harlingen. Hier zal het schip aan het einde van de middag weer afmeren en nemen we afscheid van elkaar.

Het verblijf is op basis van volpension. De maaltijden worden met dagverse producten bereid in de kombuis door de scheepskok. Laat u verwennen en zeil met ons mee! 

Reisprogramma zeilweekend

  • Inschepen: vrijdag vanaf 20.00 uur in Harlingen.
  • Uitschepen: zondag 17.00 uur in Harlingen.

 

Reisinformatie zeilweekend

  • Je vaart met het prachtige schip de Victoria S.
  • Prijs: 190,00 euro per persoon. Meerprijs voor een 1-persoonskamer is 100,00 euro.
  • Deze prijs is inclusief hapjes vrijdagavond, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, koffie & thee en fruit, dekbed & handdoekenset.
  • De drankjes aan boord zijn niet inbegrepen (frisdrank €1,50 / tapbiertje €1,50 / rode en witte wijn €2,20).

Zeil je mee tijdens een weekend met veel zeilen, nieuwe mensen ontmoeten, genieten van de omgeving en lekker eten voor de boeg!

- ook voor kleine groepen -

Voor het boeken van een kamer of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.