MENU
Zeilreizen
 • REGISTREER

kitesurfen waddenzee

Een ideale combinatie van twee fantastische watersporten op de Waddenzee of IJsselmeer!  In het weekend bepalen wind en getij wat de ideale kite lokatie is en zeilen we daarnaartoe.

Op vrijdagavond staat er aan boord een warme hap klaar en verzamelt iedereen zich aan boord van historisch zeilschip de Noordvaarder of de Victoria S. Eventueel kan je op het Harlingerstrand je kite op laten en al vast even het water op. Zaterdag vroeg gaan de trossen los en worden de zeilen gehesen. Er wordt koers gezet naar een ideale kite lokatie zoals Terschelling, Vlieland, Makkum, Workum, Stavoren of Enkhuizen. Aan het begin van de middag kunnen hier de kites weer opgelaten worden voor een fantastische surf sessie! 's Avonds worden de ervaringen van de dag onder het genot van een hapje en een borrel door gesproken aan boord of in een gezellig cafe. Zondag ochtend kan er nog een paar uurtjes gekite worden na een stevig ontbijt en in de middag zeilen we weer naar Harlingen.

Het is ook mogelijk om een week te gaan zeilen en kiten. Alls het getij gunstig is zijn Ameland en Schier ook te bezeilen! Een prachtige watersportvakantie op een unieke groepsaccommodatie.

Je kan je aanmelden met een groep ervaren kiters, maar het is ook mogelijk om een individuele reis te organiseren. Hier kan je de scheepshuurprijzen nalezen. Informeer naar de mogelijkheden en we maken samen plannen voor een perfect kiteavontuur op het water! 

 

Kitesurfen op de Waddenzee!

noordvaarder zeilreizen waddenzee ijsselmeer 1 5noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 10noordvaarder zeilreizen waddenzee ijsselmeer 1 16

Lees verder...

Bel terug

 1. Geen naam ingevuld
 2. Geen correct telefoonnummer
 3. Geen (geldig) e-mailadres
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Noordvaarder Zeilreizen

 • Ligplaats
 • Zuiderhaven tegenover nr 78
 • 8861 XV Harlingen
 • Elske: 06-46116273
 • Michael: 06-51438486
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook noordvaarder