Vergaderen aan zee

Inspirerend vergaderen! Nodig je collega's, relaties of personeel uit voor een vergadering, training of brainstormsessie aan boord van ons zeilschip. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht van de Waddenzee?

genieten aan dek

Vergaderen op zee aan boord van een historisch zeilschip is de perfecte combinatie tussen ontspanning en werk. Aan boord kan je in alle rust vergaderen of braistormen in de comfortabele verwarmde salon. Beide schepen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 20 personen voor een vergaderarrangement van 1 of meerdere dagen. Overnachten kan in de comfortabele 2-persoonskamers aan boord. Er is een flatscreen aanwezig voor een presentatie. Na een goede brainstorm waai je natuurlijk lekker uit aan dek en staat er een hapje en een drankje klaar. Wij verzorgen de gehele catering van aankomst tot vertrek met verse streekprodukten. Het is ook mogelijk dat je zelf de catering verzogd vanuit de volledig ingerichte scheepskombuis. Laat je verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen het dagmenu samen zodat het aan alle wensen voldoet.

Meerwaarde van vergaderen op zee: informele en inspirerende omgeving en even weg uit de dagelijkse routine. Dit werkt zeer positiefvoor nieuwe inzichten & ideeen, de productiviteit & motivatie en niet te vergeten de frisse wind door de teamgeest!

 

Prachtige combinatie vergaderen & zeilen op de Waddenzee.

Je kan er voor kiezen het schip stilliggend te huren in de Haven van Harlingen. De ligplaats is midden in het centrum, makkelijk bereikbaar en er is voldoende pakreekgelegenheid. Het vergaderarrangement kan ook gecombineerd worden met een dagje zeilen of een meerdaagsezeiltocht inclusief overnachten aan boord. Onder begeleiding van ervaren bemanning kan je zelf tijdens het zeilen op de Waddenzee de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren. Naast actief zeilen is er zeker ook tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten. Samen met de schipper wordt er een goede dagplanning gemaakt om het vergaderen met het zeilen af te wisselen. 

Stap aan boord van deze unieke vergaderlocatie aan het water in Friesland. Het arrangement is volledig verzorgd zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt en kan genieten van wind, water, eten en zeilen. Kijk hier om al vast een indruk van het schip te krijgen en neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte voor het vergaderarrangement op zee.

 

Zeil met ons mee! Wij weten de weg..