Vergaderen aan zee

Inspirerend vergaderen! Nodig uw collega's, relaties of personeel uit voor een vergadering, training of brainstormsessie aan boord van een zeilschip. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht van de Waddenzee?

noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 15

Vergaderen op zee aan boord van een historisch zeilschip is de perfecte combinatie tussen ontspannen en werk. Aan boord kunt u in alle rust vergaderen of braistormen in de comfortabele salon. Beide schepen zijngesc hikt voor groepen van 10 tot 20 personen voor een vergaderarrangement. Na een goede brainstorm waai je natuurlijk lekker uit aan dek en staat er een hapje en een drankje klaar. Meerwaarde: informele en inspirerende omgeving en even weg uit de dagelijkse omgeving. Dit werkt zeer positiefvoor nieuwe inzichten, de productiviteit en motivatie.

Combinatie met zeilen op de Waddenzee.

U kunt het vergaderarrangement combineren met een dagje zeilen of een meerdaagsezeiltocht. Onder begeleiding van ons kunt u zelf tijdens het zeilen op de Waddenzee de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren. Naast actief zeilen is er zeker ook tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten. De catering aan boord wordt met dagverse producten verzorgd in de kombuis door de scheepskok. Laat u verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen met u het dagmenu samen zodat het aan al uw wensen en budget voldoet.

Stap aan boord en beleef dit unieke bedrijfsuitje, personeelsuitje of relatiedag. De zeiltocht is volledig verzorgd en u kunt genieten van wind, water, eten en zeilen. Kijk hier om al vast een indruk van het schip te krijgen en neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte.

Zeil met ons mee! Wij weten de weg..

noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 3noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 20noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 19