Overnachten Oerol 2021

Met vrienden, familie of collega's zeilend naar Oerol en overnachten aan boord van ons schip in de haven van Terschelling. Je eigen groepsaccommodatie (max. 26 p.) op loopafstand van Oerol!

victoria s ontspannen aan dek

De voorstellingen van Oerol worden speciaal voor de bijzondere locaties gemaakt of daarop aangepast. Van grote spektakelstukken tot mime, van intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties. Je treft het aan in de duinen, op het strand, in bossen, op dijken, in schuren en gewoon op straat.

Zeil mee naar het Waddeneiland Terschelling zodat je daar je eigen groepaccommodatie in de haven hebt voor de overnachtingen. Het schip ligt op loopafstand van West-Terschelling. Je kan als groep gebruik maken van de volledig ingerichte keuken voor het bereiden van je maaltijden, in de salon of aan dek kan je na genieten van de indrukken op het eiland.

 

Onze schepen 

De Noordvaarder heeft 26 slaapplaatsen verdeeld over 9x 2- en 2x 4-persoonskamers. Er zijn aan boord 2 douches en 2 toiletten, een sfeervolle salon en volledig ingerichte kombuis.

De Victoria S heeft 24 slaapplaatsen verdeeld over 8x 2- en 2x 4-persoonskamers. Er zijn aan boord 2 douches en 2 toiletten, een sfeervolle salon en volledig ingerichte kombuis.

 

Programma

Op vrijdagavond kan je vanaf 17.00 uur aan boord. De trossen gaan gelijk los en we varen naar Terschelling. Op aanvraag kunnen we een inscheepmaaltijd verzorgen voor onderweg. Jullie hebben een gezellige gezamenlijke avond in de salon, bij mooi weer aan dek. Zaterdag heb je de hele dag de tijd om voorstellingen te bezoeken en van het eiland te genieten. Zondag vertrekken we in de loop van de ochtend weer uit de haven en maken een mooie zeiltocht terug naar Harlingen. Waar we tegen vijf uur weer afscheid van elkaar nemen.

Eten & drinken

Tijdens het weekend naar Oerol kan je zelf de maaltijden bereiden in de volledig ingerichte kombuis. Maar de catering kan ook volledig verzorgd worden. Els van cateringbedrijf de Schippersvrouw versterkt ons team, als je er voor kiest om het bereiden van de maaltijden uit te besteden. Zij heeft veel ervaring met het reilen en zeilen in de kombuis en maakt voor het bereiden van haar gerechten gebruik van dagverse streekproducten. Het is mogelijk te kiezen voor een eenvoudige pasta, overschotel of stamppot, maar je kan je ook laten verwennen met een meergangen diner en een bijpassend wijnarrangement. In overleg stellen we het menu naar wens samen. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden hebben we enkele suggesties op een rij gezet. Op beide schepen is een biertap aanwezig.

Boeken & contact 

Wil je boeken, vrijblijvend een optie plaatsen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee! Nodig (sport)vrienden, familie of collega's uit en geniet van het zeilen en het Oerol festival op Terschelling!

 

Beleef onze unieke groepsaccommodatie tijdens Oerol!