Fotografie workshop 2019

In 2019 organiseert Jan Reijnders voor de vijfde keer een fotografie workshop aan boord van ons zeilschip de Victoria S op de Waddenzee. 

De Waddenzee, water, zandbanken, zeehonden, vogels en ruimte. Wind en zeilen, eb en vloed. Varend over de Waddenzee, staat de camera niet stil. Overzichten, details, ver, dichtbij, groothoek, telelens. Luchten en licht, landschappen en water, genieten en werken.

Op vrijdag vertrekken we eind van de dag vanuit Harlingen onder zeil naar Vlieland waar we overnachten. Tijdens het zeilen kan er volop gefotografeerd worden, foto’s van het schip en de schepen die we tegenkomen. Er kunnen foto’s gemaakt worden van de zonsondergang en als het meezit van de sterrenhemel. De volgende dag hijsen we na een mooie wandeling met de camera de zeilen weer. We zeilen naar een rustige zandplaat waar we gaan droogvallen. Deze zandplaat is een bijzondere lokatie om te fotograferen, vormen in het zand, leven in het zand, overzichten en details. Voor iedereen is er wel iets te fotograferen. Wanneer we weer voldoende water onder de kiel hebben zoeken we een mooie ankerplek en blijven deze nacht buiten de haven. Op zondag zeilen we weer terug naar Harlingen waar we afscheid van elkaar nemen.

Gedurende het weekend zijn er diverse momenten voor uitleg en fotografie-theorie en de catering wordt geheel verzorgd.

Wanneer:

  • De periode wordt binnenkort bekend gemaakt. (vrijdag middag 17:00 uur tot zondag 17:00 uur)

Prijs:

  • De kosten zijn Euro 225,- p.p.
  • Wil je mee zonder fotocursus dan kost het weekend Euro 200,-
  • Dit is inclusief: verblijf aan boord, eten en drinken, fotocursus en cursusboekje.

Ga je mee of heb je vragen:
Voor opgeven en/of informatie kan je contact openemen met Jan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53817790

noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 2noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 15noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 20noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 19noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 18noordvaarder zeilreizen ijsselmeer 1 5

 Zeil met ons mee, wij weten de weg!