Mini zeilvakantie op de Waddenzee

Wil jij er even tussenuit met een vriend of vriendin, een familielid of gewoon lekker alleen? Dan is onze mini zeilvakantie  op de Waddenzee precies wat je nodig hebt!

Met de wind in je haren, de zon op je gezicht en een goed gevoel voor avontuur, zo kom je pas echt helemaal tot rust! We hijsen de zeilen en gaan we een zomers weekend vol avontuur tegemoet. Meld je nu aan want vol is vol!

Jouw mini zeilvakantie

Hoewel we als groep aan boord zijn, is er meer dan genoeg ruimte om even op jezelf te zijn, om een boek te lezen of iets anders! Wanneer je voor avontuur gekozen hebt en je hebt aangemeld voor dit unieke mini zeilvakantie verloopt de planning als volgt:

Vrijdag

De bemanning staat op vrijdag vanaf 20:00 uur op jou te wachten aan boord van de Noordvaarder in de sfeervolle havenstad Harlingen. Een ruim en sportief schip dat in 2017 een nieuwe kombuis en sanitair heeft gekregen! Aan boord krijg jij een warme welkom van de bemanning en kunnen de meezeilers elkaar beter leren kennen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Na een gezellige avond gaat ieder naar zijn comfortabele scheepshut.

Zaterdag

De volgende ochtend word je wakker van de geur van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Na het ontbijt begint het avontuur: we maken het schip klaar en hijsen de zeilen! Je mag het zo actief maken als je zelf wilt. Op de Noordvaarder mag je namelijk actief de touwen in handen nemen en navigeren en sturen. Wil je liever ontspannen aan dek? Geen enkel probleem! Kom lekker zonnebaden en uitwaaien aan dek!

Zaterdagmiddag meren we in de haven van Terschelling aan in het dorpje West-Terschelling. Vanuit dit dorpje kun je op je gemak het eiland verkennen, lopend of op de fiets! Een heerlijke wandeling door de prachtige duinen of een fietstocht door de bossen. Na een zonnige middag word je verleidt door de heerlijke geuren vanuit de kombuis. Een uitgebreid diner staat op je te wachten! Na lekker te hebben gegeten, gedronken en genoten te hebben van de gezelligheid komt de avond ten einde en kun je weer genieten van een geweldige nachtrust.

Zondag

Zondagochtend, na het ontbijt, hijsen we weer eens de zeilen en zetten we de koers richting ons prachtig havenstad Harlingen. Na een avontuurlijk weekend meren we weer aan en genieten we nog eventjes na van dit heerlijk weekend. Een weekend waarin we nieuwe mensen hebben leren kennen, op avontuur zijn gegaan, een eiland hebben verkend en genoten hebben van de mooiste zonsondergangen! Herinneringen die we nooit meer zullen vergeten!

Praktische reisinformatie van jouw mini zeilvakantie

  • Je zeilt mee op het prachtige zeilschip de Noordvaarder.
  • Prijs: 205,00 euro per persoon + 7,50 euro reserveringskosten per boeking. Meerprijs voor een 1-persoonskamer is 100,00 euro. Anders deel je een kamer.
  • Deze prijs is inclusief borrelhapje op vrijdagavond, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner zaterdag, koffie & thee en fruit, dekbed & handdoekenset.
  • De drankjes aan boord zijn niet inbegrepen (frisdrank €1,50 / tapbiertje €2,00 / rode en witte wijn €2,00), aan het einde van de reis contant a/b betalen.
  • Inschepen: vrijdag vanaf 20.00 uur in Harlingen.
  • Uitschepen: zondag 17.00 uur in Harlingen.
  • Er zijn verder geen bijkomende kosten.
  • Betaald parkeren om uit te laden kan naast het schip. Het weekend kan de auto op een betaald lang-parkerenplek staan. Wij informeren je hierover bij aankomst. Treinstation is op loopafstand.
  • Albert Heijn is op loop afstand als je zelf nog even wat proviand wil halen.

Catering aan boord

De maaltijden worden met dagverse producten bereid in de kombuis door de scheepskok. Koffie, thee en fruit is onbeperkt. Drankjes als fris, bier en wijn zijn tegen betaling aan boord verkrijgbaar.

Boeken & Contact

Wil jij meezeilen over de Waddenzee en even helemaal tot rust komen? Boek dan nu jouw mini zeilvakantie! Dat kan via ons contactformulier! Vul hierin jouw contactgegevens in en geef in het bericht aan welk zeilreis je wilt boeken.

De Waddenzee, precies wat je nodig hebt!