Slaapschip Oerol

Noot

Opgelet! In 2022 kunt u bij ons niet boeken voor Oerol.

Onze zeilschepen Noordvaarder en Victoria S zijn slaapschip tijdens Oerol  in de haven van Terschelling. Dat tien dagen lang het podium is voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

De voorstellingen worden speciaal voor de bijzondere locaties gemaakt of daarop aangepast. Van grote spektakelstukken tot mime, van intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties. Ook voor dit jaar hebben wij weer een passend arrangement.

Zoek je een plekje om te overnachten tijdens Oerol dan bent u bij slaapschepen de Noordvaarder en Victoria S aan het juiste adres. Wij verzorgen graag je overnachting tijdens Oerol op Terschelling aan boord van ons schip inclusief ontbijt. Je verblijft aan boord met vele andere Oerol bezoekers en ontmoet nieuwe mensen. Er heerst een ontspannen, informele sfeer aan boord van de schepen en er wordt vaak samen aan dek nog even nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Neem hier een kijkje om een indruk van het schip te krijgen.

Groepsaccommodatie tijdens Oerol

Het is ook mogelijk om onze schepen te huren als groepsaccommodatie tijdens Oerol. Voor meer informatie of reserveren neem gerust contact met ons op.

Oerol.. Een fenomeen waar wij je naar toe zeilen!

Zeil je met ons mee? Wij weten de weg!