Fotografie workshop

Wij organiseren een fotografie workshop aan boord van ons zeilschip de Victoria S op de Waddenzee.

De Waddenzee, water, zandbanken, zeehonden, vogels en ruimte. Wind en zeilen, eb en vloed. Varend over de Waddenzee, staat de camera niet stil. Overzichten, details, ver, dichtbij, groothoek, telelens. Luchten en licht, landschappen en water, genieten en werken.

Programma fotografie workshop op het Wad

Op vrijdag vertrekken we eind van de dag vanuit Harlingen onder zeil naar een mooi ankerplekje waar we overnachten. Tijdens het zeilen kan er volop gefotografeerd worden, foto’s van het schip en de schepen die we tegenkomen. Er kunnen foto’s gemaakt worden van de zonsondergang en als het meezit van de sterrenhemel. De volgende dag  vallen we droog op een rustige zandplaat. Deze zandplaat is een bijzondere lokatie om te fotograferen, vormen in het zand, leven in het zand, overzichten en details. Voor iedereen is er wel iets te fotograferen. Wanneer we weer voldoende water onder de kiel hebben zoeken hijsen we de zeilen weer en zetten we koers richting een van de Waddeneilanden. Op zondag zeilen we weer terug naar Harlingen waar we afscheid van elkaar nemen.

Gedurende het weekend zijn er diverse momenten voor uitleg en fotografie-theorie en de catering wordt geheel verzorgd.

Wanneer:

  • De weekend periode wordt nog bekend gemaakt. 

Prijs fotografie workshop op het Wad

  • De kosten zijn Euro 295,- p.p.
  • Wil je mee zonder fotocursus dan kost het weekend Euro 225,-
  • Dit is inclusief: verblijf aan boord, eten en drinken, fotocursus en cursusboekje.

Contact

Wil jij je graag inschrijven voor deze unieke fotografie workshop of meer informatie ontvangen dan kan je gerust contact met ons opnemen.

Zeil je met ons mee? Wij weten de weg!