Dagje zeilen met collega’s

Unieke activiteit voor een personeelsdag of bedrijfsuitje op de Waddenzee wat werelderfgoed is! Samen zeilen is teambuilden!
Onze mooie schepen de Noordvaarder en Victoria S zijn geschikt om met kleine en grote groepen fanatiek te zeilen op de Waddenzee. Wanneer beide schepen gehuurd worden ontstaat er op het water meestal competitie tussen beide snelle schepen! Onder begeleiding van ervaren bemanning kan je deze dag zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren. Niet iedereen hoeft het zeilen leuk te vinden om mee te gaan. Er is voldoende ruimte om te ontspannen aan dek en voor een goed gesprek.

Dag programma

Rond 9.00 uur staat de koffie met wat lekkers klaar in de kombuis. De schipper heet jullie welkom en daarna gaan de trossen los. Er wordt door de matroos een ‘zeilpraatje’ verteld over de veiligheid en het reilen & zeilen aan dek. Er is volop ruimte voor degene die zin heeft om mee te helpen aan dek en te sturen, en voor degene die graag ontspannen aan dek wil genieten is een comfortabele zitkuip. Er wordt een mooie route gezeild over de Waddenzee richting de eilanden en langs de vele zandbanken van het unieke natuurgebied dat Unesco Werelderfgoed is. Halverwege de dag laten we op een rustige plek het anker vallen en genieten van een uitgebreide lunch in deze prachtige omgeving. We vervolgen onze zeiltocht en genieten in de middag van een hapje en een drankje. Aan het einde van de dag meren we weer af in de haven van Harlingen, genieten van de schippersmaaltijd of een luxe diner. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een overnachting bij de dagtocht.

Catering

De catering aan boord wordt met dagverse producten verzorgd in de kombuis door de scheepskok. Laat u verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen het dagmenu samen zodat het aan alle wensen voldoet. Veiligheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Capaciteit van de schepen:

  • Dagtocht Victoria S: maximaal 30 gasten.
  • Meerdaagsetocht Victoria S: maximaal 24 gasten.
  • Dagtocht Noordvaarder: maximaal 35 gasten.
  • Meerdaagsetocht Noordvaader: maximaal 26 gasten.

Contact

Stap aan boord en beleef een uniek en avontuurlijk bedrijfsuitje, personeelsdag of teamdag op de Waddenzee. De zeiltocht is volledig verzorgd en iedereen kan genieten van wind, water, eten en zeilen. Als organisator heb je deze dag ook je handen vrij, want het zeilen en de catering wordt verzorgd. De huurprijzen kan je hier nalezen en neem gerust contact met ons op als er vragen zijn. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte.

Samen zeilen is teambuilden!

Tip: Onze schepen zijn een inspirerende vergaderlocatie aan zee!

Samen zeilen is teambuilden!