24 uurs brainstormsessie op zee

Wil jij een brainstormsessie op zee? Reis mee met Noordvaarder Zeilreizen. Wij weten de weg! Bij een brainstormsessie staat creativiteit centraal!

Geef een nieuwe impuls aan jezelf en aan je team met een brainstormsessie op zee! Een plezierige omgeving die de deelnemers inspireert is dan ook precies wat je nodig hebt om van de brainstormsessie een succes te maken. Brainstormen is een creatief proces.

Naast een aantal andere factoren, heeft de vergaderlocatie en –ruimte ook invloed op het gewenste resultaat. Een inspirerende omgeving, zonder afleiding van de dagelijkse gebeurtenissen op kantoor, draagt bij aan het brainstormproces. Je vertrekt met nieuwe ideeën en inzichten, verbinding met de deelnemers en meer energie.

Organiseer een brainstormsessie op zee, een unieke locatie

Doorbreek de sleur op kantoor en haal meer uit vergaderingen! Noordvaarder Zeilreizen biedt twee unieke locaties aan. Je gaat samen met ons mee op één van de historische zeilschepen. Laat je door ons varen naar de mooiste plekken op de Waddenzee of het IJsselmeer.

Programma 24 uurs brainstormsessie op zee

17:00: ontvangst aan boord met koffie/thee en wat lekkers
17:30: welkom aan boord en zeiluitleg door de bemanning
18:00: trossen los en koers zetten naar zee voor de zeiltocht naar een eiland of mooi ankerplekje. Afhankelijk van het getij kan het schip droogvallen op een zandbank.
19:00: diner aan boord en overnachten.

Volgende dag
09:00: vertrek uit de haven of ankerop
13:00: op een mooie plek nabij een zandbank voor anker voor een uitgebreide lunch.
16:00: onder het genot van een hapje en een drankje zeilen we terug naar de haven van Harlingen
17:00: we nemen afscheid van elkaar

Wanneer je graag langer op pad wil met collega’s of je team dan is dit uiteraard mogelijk en maken we samen met jullie een mooi programma dat aan al jullie wensen voldoet. We overleggen samen de bestemming en de invulling van het programma zodat er voldoende tijd is voor een effectieve brainstorm.

Informatie

Huurprijzen schepen
Catering aan boord 

Onze schepen zijn met zorg ingetimmerd. Met 11 comfortabele scheepskamers om te overnachten is de gastvrijheid compleet. Wij bieden de een goede sfeer en service en zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. De opdrachtgever/organisator kan hierin alle aandacht op het team en het doel van het event richten. Op culinair gebied gooien we alle trossen los. De scheepskok is uitstekend voorbereid op het maken van verfijnde gerechten en hapjes. Alles is naar wens van onze gasten en betaalbaar.

Organiseer een brainstormsessie op zee, een unieke locatie