Geen heisessie maar een zeilsessie

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw heisessie? Maak er een zeilsessie van! Zeil met ons mee op één van onze historische zeilschepen.

Organiseer een heisessie op zee

Bij verschillende vraagstukken die meer tijd kosten dan een vergadering op kantoor, kan je als organisatie besluiten om een heisessie in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan jaarbesprekingen, het bepalen van budgetten of brainstormen over een nieuwe marketingcampagne. Een andere locatie wordt vaak gekozen als vergaderlocatie. Dit is meestal in een rustige en groene omgeving.

Een heisessie, heidag of off-site is populair binnen veel organisaties. Even weg van de dagelijkse praktijk en samenwerken aan nieuwe plannen, strategie, structuur en elkaar. Om een heisessie effectief te laten zijn, is meer nodig dan een flip-over, goed eten en drinken en een fijn bed. Hoe zorg je ervoor dat een heidag een succes wordt?

Heisessie locatie

De keuze voor de locatie is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat je een locatie kiest die inspirerend en verrassend is en tegengesteld aan de dagelijkse werkomgeving van de deelnemers. Leg de standaard vergaderlocaties naast je, en kies voor een heisessie op zee!

Programma geen heisessie maar een zeilsessie!

17:00: ontvangst aan boord met koffie/thee en wat lekkers
17:30: welkomst praatje en zeiluitleg door de bemanning
18:00: trossen los en koers zetten naar zee voor de zeiltocht naar een eiland of mooi ankerplekje. Afhankelijk van het getij kan het schip droogvallen op een zandbank.
19:00: diner aan boord en overnachten. Het avondprogramma maken we samen.

Volgende dag
09:00: vertrek uit de haven of ankerop
13:00: op een mooie plek nabij een zandbank voor anker voor een uitgebreide lunch.
16:00: onder het genot van een hapje en een drankje zeilen we terug naar de haven van Harlingen
17:00: we nemen afscheid van elkaar

Wanneer je graag langer op pad wil met collega’s of je team dan is dit uiteraard mogelijk en maken we samen met jullie een mooi programma dat aan al jullie wensen voldoet. We overleggen samen de bestemming en de invulling van het programma zodat er voldoende tijd is voor een effectieve brainstorm.

Informatie 

Huurprijzen schepen
Catering aan boord 

Onze schepen zijn met zorg ingetimmerd. Met 11 comfortabele scheepskamers om te overnachten is de gastvrijheid compleet. Wij bieden de een goede sfeer en service en zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. De opdrachtgever/organisator kan hierin alle aandacht op het team en het doel van het evenement richten. Op culinair gebied gooien we alle trossen los. De scheepskok is uitstekend voorbereid op het maken van verfijnde gerechten en hapjes. Alles is naar wens van onze gasten en betaalbaar.

Organiseer een heisessie op zee