Vergaderen aan zee

Inspirerend vergaderen! Nodig je collega’s, relaties of personeel uit voor een vergadering, training of brainstormsessie aan boord van ons zeilschip. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht van de Waddenzee?

Op een unieke manier vergaderen

Wil jij op een unieke locatie vergaderen? Neem je collega’s mee voor een training, vergadering of brainstorm mee op één van onze historische zeilschepen!

Vergaderen aan zee

Vergaderen op zee aan boord van onze historisch zeilschepen is de perfecte combinatie tussen ontspanning en werk. Aan boord kan je in alle rust vergaderen of brainstormen in de comfortabele verwarmde salon. Beide schepen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 20 personen voor een vergaderarrangement van 1 of meerdere dagen. Overnachten kan in de comfortabele 2-persoonskamers aan boord. Er is een flatscreen aanwezig voor een presentatie. Na een goede brainstorm waai je natuurlijk lekker uit aan dek en staat er een hapje en een drankje voor je klaar. De scheepskok verzorgd de gehele catering van aankomst tot vertrek met verse streekproducten. Laat je verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen het dagmenu samen zodat het aan alle wensen voldoet. Het is ook mogelijk dat je zelf de catering verzorgd vanuit de volledig ingerichte scheepskeuken.

Wat is de meerwaarde van vergaderen aan zee?

  • Informele en inspirerende omgeving
  • Even weg uit de dagelijks routine
  • Doe nieuwe inzichten op en ideeën
  • Productiviteit en motivatie schiet omhoog
  • Een frisse wind door de teamgeest

Prachtige combinatie vergaderen & zeilen op de Waddenzee.

Je kan er voor kiezen het schip stilliggend te huren in de Haven van Harlingen. De ligplaats is midden in het centrum op een prachtige locatie, makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Het vergaderarrangement kan ook gecombineerd worden met een dagje zeilen of een meerdaagse zeiltocht inclusief overnachten aan boord. Onder begeleiding van onze ervaren bemanning kan je zelf tijdens het zeilen op de Waddenzee de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren. Naast actief zeilen is er zeker ook tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten. Samen met de schipper wordt er een goede dagplanning gemaakt om het vergaderen met het zeilen af te wisselen.  Er kan tijdens het zeilen vergaderd worden en/of voor anker op een mooie locatie en in de haven. Tijdens het zeilen kan de bemanning een helpende hand aan dek gebruiken bij de manoeuvres. Deze activiteit zal de creativiteit en input bij de vergadering bevorderen.

Voorbeeld vergaderarrangement in Harlingen stadshaven:

08:30: ontvangst aan boord met koffie/thee en wat lekkers
09:00: aanvang vergadering aan boord
13:00: lunch naar keuze aan boord
16:00: hapje en een drankje
17:00: einde van het arrangement. Naar wens kan dit arrangement afgesloten worden met een diner of een overnachting.

Voorbeeld vergaderarrangement op zee:

08:30: ontvangst aan boord met koffie/thee en wat lekkers
09:00: aanvang zeilreis
13:00: lunch naar keuze aan boord
16:00: hapje en een drankje
Deze avond overnacht je aan boord in de haven van Vlieland of Terschelling.

Volgende dag
09:00: na een uitgebreid ontbijt vertrek uit de haven voor de zeilreis terug naar Harlingen
13:00: heerlijke lunch tijdens het zeilen
15:00: hapje en een drankje
16:00: meert het schip af in Harlingen waar we afscheid van elkaar nemen

Onze schepen

Onze schepen zijn met zorg ingetimmerd. Met 11 comfortabele scheepskamers om te overnachten is de gastvrijheid compleet. Wij bieden de een goede sfeer en service en zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. De opdrachtgever/organisator kan hierin alle aandacht op het team en het doel van het evenement richten. De scheepskok bereid verfijnde gerechten en hapjes. Alles is naar wens van onze gasten en betaalbaar.

Contact

Stap aan boord van deze unieke vergaderlocatie aan het water in Friesland. Het arrangement is volledig verzorgd zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt en kan genieten van wind, water, eten en zeilen. Kijk hier om al vast een indruk van het schip te krijgen en neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte voor het vergaderarrangement op zee.

Zeil met ons mee! Wij weten de weg..