Weekendje zeilen met collega’s

Personeelsreis of bedrijfsuitje zeilen! Samen het water op is teambuilden! Zeil een weekend mee aan boord van onze stoere zeilschepen, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega’s!
Onze mooie schepen de Noordvaarder en Victoria S zijn geschikt om met kleine en grote groepen fanatiek te zeilen op de Waddenzee. Wanneer beide schepen gehuurd worden ontstaat er op het water meestal competitie tussen beide snelle schepen! Maar ook voor groepen vanaf c.a. 10 personen kan er prima gezeild worden. Onder begeleiding van ervaren bemanning kan je zelf tijdens dit weekend zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer de touwen in handen nemen en helpen bij het hijsen van de zeilen, schoten aantrekken, sturen en navigeren.

Niet iedereen hoeft het zeilen leuk te vinden om mee te gaan. Er is voldoende ruimte om te ontspannen aan dek en voor een goed gesprek. Na de zeiltocht meren we af in de haven van Vlieland of Terschelling, waar je kan deelnemen aan een eilandprogramma of op eigen gelegenheid het eiland kan verkennen. De catering aan boord wordt met dagverse producten verzorgd in de kombuis door de scheepskok. Laat u verwennen! Dit kan van heel eenvoudig tot zeer luxe. We stellen samen het dagmenu samen zodat het aan alle wensen voldoet. Veiligheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Capaciteit van de schepen:

  • Dagtocht Victoria S: maximaal 30 gasten.
  • Meerdaagsetocht Victoria S: maximaal 24 gasten.
  • Dagtocht Noordvaarder: maximaal 35 gasten.
  • Meerdaagsetocht: maximaal 26 gasten.

Keuze uit:

  • shortweekend
  • weekend
  • weekend Royale

Stap aan boord en beleef een uniek en avontuurlijk bedrijfsuitje, personeelsreis of teamweekend op de Waddenzee. De zeiltocht is volledig verzorgd en iedereen kan genieten van wind, water, eten en zeilen. Als organisator heb je dit weekend ook je handen vrij, want het zeilen en de catering wordt verzorgd. De huurperioden & prijzen kan je hier nalezen en neem gerust contact met ons op als er vragen zijn. Wij denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte.

Tip: Onze schepen zijn een inspirerende vergaderlocatie aan zee!

Samen zeilen is teambuilden!