Yoga en zeilen

Yoga is de ultieme vorm van training voor lichaam en geest. Het is dé manier om ontspannen en gezond te blijven.

Hierbij gaat het om de verbinding tussen lichaam en geest. Het in balans komen met jezelf. Je ontsnapt aan de dagelijkse drukte en komt tot rust. En waar kan dit beter dan vanaf het water? Tijdens het zeilen ontsnap je uit de dagelijkse stress en ervaar je het complete gevoel van vrijheid. Daarom is de combinatie zeilen en yoga ook zo razend populair. Bij Noordvaarder Zeilreizen kun je echt even tot rust komen tijdens een yoga zeilreis. Ga je mee?

Aan boord in balans en droogvallen

Voelt jouw leven af en toe uit balans? Dan is het hoog tijd om aan boord te stappen en de koers te zetten naar de rust. Vanuit Harlingen zeilen we de Waddenzee op waar we genieten van de wind door onze haren en de warme zon op onze lichamen. Onderweg nemen we de tijd om droog te vallen. Wanneer het water helemaal weggevloeid is, stappen we van boord voor een yogasessie op de bodem van de zee. Na deze unieke yogasessie stappen we weer uitgerust aan boord en zetten we de zeilen richting Vlieland. Eenmaal op Vlieland aangekomen is er genoeg tijd het eiland te ontdekken. Voor je het weet is het alweer tijd voor de volgende yogasessie. Dit keer op Vlieland! Op het strand, tijdens de zonsondergang.

Yoga en zeilen voor beginners tot gevorderden

Het weekend vol yoga en zeilen is geschikt voor iedereen. Van beginnende yoga deelnemer tot gevorderde. De yogalessen zijn voor iedereen te volgen. Aan boord en tijdens het zeilen is er ook voor ieder wat wils. De actievelingen kunnen als volwaardig lid van de bemanning meezeilen. Voor degenen die liever relaxen hebben we aan dek genoeg plaats om lekker te zonnebaden, terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Zeilen en yoga met Noordvaarder Zeilreizen

De lessen worden gegeven door erkend yogadocent Cathy. Zodra we de boeking hebben geopend, zullen we op deze pagina een linkje plaatsen. Houd de pagina dus goed in de gaten! Wil je zeker zijn van een plekje? Dan adviseren wij je op te geven via ons contactformulier. Heb je vragen over het yoga-zeilweekend of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Zeil je met ons mee? Wij weten de weg!